Özdilek

Güncel

Özalay'ın Zafer Bayramı Mesajı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos 2018 Saat: 11:51
Özalayın Zafer Bayramı Mesajı
Özalay'ın Zafer Bayramı Mesajı
Özalay;Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi şimdi de birlik ve beraberlikle oynanan oyunları boşa çıkartacaktır. Türkiye'yi bölüp, parçalamak ve yok etmek isteyenlere 96 yıl önce büyük bir ders verilmiştir, sözleriyle Türk Milletinin birlik ve beraberliğinden söz etti.
Başkan Özalay, milletimiz canını dişine takarak birlik ve beraberlik içinde 30 Ağustos 1922 tarihinde haçlı ordularını mağlup ederek onlara tarihi bir ders verdi. İnancı, namusu ve vatanı uğruna canlarını veren aziz şehitlerimiz bize bu güzel toprakları emanet ettiler. 30 Ağustos Zaferi bizim birlik ve beraberliğimizin örneğidir. Bizler tek yürek, tek yumruk olmak zorundayız. Her vatan evladının kalbi milletimizin birlik beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için atmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, Gazi Mustafa Kemal   Atatürk ve şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim, dilekleriyle sözlerine son verdi.
Etiketler: Atatürk,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat