Özdilek

Aşayiş

Otomobil,Pişmaniye dükkanına girdi

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarında park halindeki iki araca çarptı. Daha sonra Hüseyin Çetin’in sahibi olduğu pişmaniye dükkanından içeri girdi.

21 Temmuz 2018 Saat: 23:41
Otomobil,Pişmaniye dükkanına girdi
Otomobil,Pişmaniye dükkanına girdi

Gölcük istikametine seyir halinde olan Emrehan Çelik idaresindeki 06 FP 9533 plakalı otomobil,  Seymen mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarında park halindeki 54 EU 812 plakalı otomobil ile HL-491-S Hollanda plakalı cipe çarptı. Daha sonra Hüseyin Çetin’in sahibi olduğu pişmaniye dükkanından içeri girdi. kaza nedeniyle iş yerindeki vatandaşlar panikleyerek kendilerini dükkandan dışarı atarken olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza esnasında içeride bulunan 4 kişi şans eseri yaralanmazken otomobil sürücüsü Emrehan Çelik, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle park halindeki iki araçta ve iş yerinde maddi hasar meydana geldi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat