Özdilek

Turizm

Otel misafirleri dijital hizmet istiyor!

Pandemi döneminde güvenli ve temassız tatil anlayışının zorunlu hale gelmesi ve alınan yeni tedbir kararlarıyla birlikte, otel misafirlerinin dijital olarak sunulan hizmetlere ilgisi arttı.

30 Kasım 2020 Saat: 11:59
Otel misafirleri dijital hizmet istiyor!
Otel misafirleri dijital hizmet istiyor!

Otel misafirleri dijital hizmet istiyor!

Otel misafirleri taleplerini mobil uygulama ile iletiyor!

 Pandemi döneminde güvenli ve temassız tatil anlayışının zorunlu hale gelmesi ve alınan yeni tedbir kararlarıyla birlikte, otel misafirlerinin dijital olarak sunulan hizmetlere ilgisi arttı.  Akka Hotels Satış ve Pazarlama Yöneticisi Ömer Çakır, temasın en aza indirilmesini sağladığı için, misafirlerin neredeyse tüm taleplerini mobil uygulamaları aracılığıyla iletmeyi tercih ettiklerini belirtti.

 

Mobil uygulama ile müşteri memnuniyetimiz arttı!

 

Mobil uygulamaları sayesinde yaz sezonu boyunca müşteri memnuniyeti anlamında olumlu bir geri dönüş aldıklarını belirten AKKA HOTELS Satış ve Pazarlama yönetici Ömer Çakır “ Şu anda 14 bin kişi mobil uygulamamızı kullanıyor. Misafirlerimiz, güvenli ve temassız bir tatil imkanı sunduğu için dijital hizmetlerimize büyük ilgi gösteriyor” dedi.

 

Otellerinde konaklayan misafirlerin, neredeyse bütün taleplerini mobil uygulama aracılığıyla kendilerine ilettiklerini belirten Çakır “Ana restoranımızda rezervasyonla hizmet veriyoruz.  Kafe ve restoranlarımıza QR Kodlar yerleştirdik. Bu kodlar sayesinde misafirlerimizin tüm menülere hızlıca ulaşım sağlıyor. Yaz sezonunda uygulama üzerinden 40 binin üzerinde rezervasyon aldık. Bu anlamda öncü tesislerden biriyiz” dedi.

 

Seyehat Teknolojileri Uzmanı ve İcibot Pazarlama Müdürü Bahadır Çakar ise pandemi döneminde, sundukları teknoloji hizmetlerine olan ilginin arttığını ve hizmet anlayışındaki zorunlu değişimin turizm sektöründe hizmet verenler için dijital dönüşümü de zorunlu hale getirdiğini vurguladı.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat