Özdilek

Eğitim

'Öğrencilerden Hoşgeldin Bahar'' konsepti

'' Hoşgeldin Bahar'' konsepti ile çevreye,doğaya ,doğal ve organik ürünlere dikkat çeken alan öğretmen ve öğrencileri ders etkinliklerinde yaptıkları çalışmaları tüm okula sundular.

15 Nisan 2018 Saat: 21:31
Öğrencilerden Hoşgeldin Bahar konsepti
'Öğrencilerden Hoşgeldin Bahar'' konsepti

Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alan tanıtım günlerine Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı ile devam etti. Etkinliğe Halkla İlişkiler ve Organizasyon alanı 4 öğretmen  , 10-11-ve 12. sınıf öğrencisi 106  öğrenci ile  kendi  alanlarına yakışır bir şekilde katıldılar.

.'' Hoşgeldin Bahar'' konsepti ile çevreye,doğaya ,doğal ve organik ürünlere dikkat çeken alan öğretmen ve öğrencileri ders etkinliklerinde yaptıkları çalışmaları tüm okula sundular.Etkinliğe Kocaeli Ekolojik Yaşam  Derneği   Başkanı Ziraat Mühendisi  Mustafa Tengerek ,Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Mühendisi Hüseyin Yüce katılarak  öğrencilere organik tarımın detaylarını anlatıp tohum dağıttılar. Ayrıca Genç Tema temsilcisi Kerim Bozkurt'ta etkinliğe Tema olarak katıldı.İzmit Orman İşletme Müdürlüğü de etkinliğe okul öğrenci ve öğretmenlerine defne ve mazı fideleri dağıtarak kendi işletmelerinde staj yapan alan öğrencilerine destek verdi.

  Etkinlik boyunca çalınan müziklere öğrenciler şenlik havasında halay çekerek  ve oynayarak eşlik ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat