Özdilek

Güncel

Öğrenci yurdunda sona geliniyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tepeköy Mahallesinde inşaatı devam eden öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

27 Şubat 2017 Saat: 10:01
Öğrenci yurdunda sona geliniyor
Öğrenci yurdunda sona geliniyor

Egemenlik Caddesi’nde birkaç ay içinde hizmete girmesi planlanan öğrenci yurdunun son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Doğan” geçler ve gençlere yönelik yapılan hizmetler her zaman önceliğimiz oldu. Geçtiğimiz yıl temelini attığımız Tepeköy Öğrenci Yurdunda sona gelindi.  Binamızın kaba inşaatı tamamlandı. Kalan çalışmaların da birkaç ay içerisinde bitmesini bekliyoruz. Süreci yakından takip ediyor, sık sık inşaata gelip son durumu değerlendiriyorum.  İnşallah birkaç ay içerisinde öğrencilerimiz aile sıcaklığında bir yurda kavuşacak.

 

Aile Sıcaklığında

 Yurdumuzda öğrencilerin rahat etmeleri,  boşta kaldıkları zamanlarını en etkin geçirebilmeleri için her şeyi düşündük.  Binamız 2 bodrum kat, 1 zemin kat, 2 normal kat ve 1 çatı katı olmak üzere toplamda 5,5 kattan oluşuyor. 38 oda 138 yatak kapasiteli olacak yurtta odalar ise 4’er kişilik olarak tasarlandı.  Yapılacak ilavelerle oda sayımız 150’yi bulacak. Her odada banyo, kişiye özel dolap ve çalışma masası bulunacak.  Binada engelli odası, yemekhane, etüt odaları, etüt salonları, mescit ve çamaşırhane de bulunacak. Kısacası yavrularımız evlerinde sahip oldukları tüm imkânlara yurdumuzda da sahip olacaklar.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat