Özdilek

Güncel

Nurettin Çelik ‘Gazze İçin Birlik Vakti Hayırlı Ramazanlar’

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik'in Ramazan mesajı, yerel seçimlerin sıcak gündemine farklı bir boyut getirdi.

11 Mart 2024 Saat: 14:22
Nurettin Çelik ‘Gazze İçin Birlik Vakti Hayırlı Ramazanlar’
Nurettin Çelik ‘Gazze İçin Birlik Vakti Hayırlı Ramazanlar’

Nurettin Çelik ‘Gazze İçin Birlik Vakti Hayırlı Ramazanlar’

Gazze'ye yönelik bu dayanışma çağrısı, seçmenlerin dikkatini uluslararası meselelere ve insanlık durumuna çekmeyi amaçlıyor. Nurettin Çelik'in "Gazze için birlik vakti" çağrısı, Ramazan ayının birleştirici ruhunu vurgularken, aynı zamanda da oradaki insanlık dramına dikkat çekiyor.

 Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, bu yılki Ramazan ayını özel bir tema etrafında şekillendirerek dikkatleri üzerine çekti. 31 Mart'taki seçimlere rağmen, partinin Ramazan 2024 için belirlediği tema, "Gazze için Birlik Vakti Ramazan 2024" oldu. Bu stratejik ve manevi konseptle, Saadet Partisi, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunu Filistin ve özellikle Gazze'nin durumuna dikkat çekmek için kullandı.

 "Gazze için Birlik Vakti Ramazan 2024" başlığı altında, Saadet Partisi'nin çeşitli etkinlikler, yardım kampanyaları ve bilinçlendirme faaliyetleri düzenlemesi bekleniyor. Bu faaliyetler, Gazze'deki insanların yaşadığı trajediye dikkat çekmeyi ve oradaki Müslüman kardeşlerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek için gereken desteği sağlamayı amaçlıyor. Saadet Partisi'nin bu konsepti, seçimlerin yaklaştığı bir dönemde dahi, partinin önceliğinin sadece seçim kazanmak olmadığını bir kez daha dosta düşmana gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat