Özdilek

Güncel

Mutlu: Başiskele’de bunları alaşağı edeceğiz

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, ‘Şu an tek umutları muhalefette birkaç aday olması. Başka umutları kalmadı.

5 Mart 2024 Saat: 15:56
Mutlu: Başiskele’de bunları alaşağı edeceğiz
Mutlu: Başiskele’de bunları alaşağı edeceğiz

Mutlu, Başiskele’de bunları alaşağı edeceğiz

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Programlarına Paşadağ Mahallesi’nde bulunan Yuvana Sitesi sakinleri ile devam eden Mutlu’ya, Paşadağ Mahallesi Muhtar Adayı Zeynep Karayel de eşlik etti. Ayrıca Saadet Partisi Büyükşehir ve Başiskele Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürsoy, Saadet Partisi Başiskele kontenjan meclis üyesi adayı Murat Uzar ve Saadet Partisi ilçe yönetimi temsilcilerinden Ali Gencer ile partililer de katılanlar arasındaydı.

‘Mücahitler müteahhit oldu’

SP Adayı Zafer Mutlu site sakinlerine seslendiği konuşmada, ‘Belediyemizin 1 buçuk katrilyon bütçesi var. Bu bütçeyi belirli çevrelere dağıtmazsanız, çok önemli hizmetler yapılabilir. Öncelikli hedefimiz adaletli olarak ve kamu malına el uzatmadan bir yönetim sergilemek olacak. Baktığımız zaman bu yönetimde ve ülke genelinde zamanın mücahitleri, şimdiler de müteahhit oldu. Bu kara düzene, bu rant düzenine dur diyeceğiz. Belli bir yere aktarılmayan kaynaklar, ilçemize hizmet olarak dönecek.’ şeklinde konuştu.

‘Kimseye diyet borcumuz yok’

Sözlerine devam eden Mutlu, ‘Tarikatlardan, cemaatlerden medet umanlar, görevde oldukları süre içinde maalesef bu destekçilerine diyet ödemek zorundalar ve halkın gerçek sorunlarını göremezler. Bizim kimseye diyet borcumuz olmayacak. Biz bunların cemaat, tarikat bağlantı ve güçlerini kırdık, Başiskele’de bunları alaşağı edeceğiz. Geçen seçimde yüzde 36 oyu tüm partilerden aldık. Şimdi çok üzerine çıkmamız gerekiyor. Herkesi kucaklayıp, kimsenin adamı olmadık, olmayacağız. Halk odaklı yönetim hissediliyor ve göreve geldiğimizde hayata geçecek.’ dedi.

‘CHP adayına çok üzüldüler’

Mutlu konuşmasının devamında, ‘Geçtiğimiz günlerde CHP adayının adaylığı düşünce, nedense en çok Ak Parti üzüldü. Ne yaptılar ne ettiler geri getirdiler. Amaçları CHP yarışta biraz oy alsın, muhalefet oyları bölünsün. Şu an tek umutları muhalefette birkaç aday olması. Başka umutları kalmadı. Oyların bölünmemesi bu seçimde bu yüzden çok önemli. Bunlar halkın beğenisiyle görevde değiller. Bizim görevde olduğumuz sürede davetsiz, randevusuz bize gelebileceksiniz. Abi kardeş, abla kardeş, baba evlat, anne evlat gibi belediye yönetmek istiyoruz.’ diye ifade etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat