Özdilek

Turizm

Miço Koyu Plajı Yaza Hazırlanıyor

Karaosmanoğlu, Kandıra Kerpe’de kadınlar için oluşturulan Miço Plajı’nda yaza hazırlık çalışmalarını yerinde denetledi

19 Şubat 2017 Saat: 10:39
Miço Koyu Plajı Yaza Hazırlanıyor
Miço Koyu Plajı Yaza Hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, Miço Koyu’nda ağaçlandırma ve park mobilyaları uygulamalarını sürdürürken, çınar, dişbudak, ıhlamur, karayemiş, bambu, zakkum, ardıç ve pampas gibi türlerin dikildiği bilgisini alan Karaosmanoğlu, “Kandıra sahillerimiz cennetten bir köşe, dünyanın en güzel yerlerinden birisidir. Sahillerimiz, insanlar tarafından bozulmuştu. Şimdi bu bozulanları iyileştiriyor, aslına uygun bir hale getirip insanımızın hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

   Miço Plajının arka bölümlerinin ağaçlandırıldığını da söyleyen Karaosmanoğlu, “Kadınlarımıza ait olan bu sahilimizi pırıl pırıl bir hale getirdik. Kadınlar plajımızın alanını ve sosyal donatılarını genişleterek, daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Spor alanlarının yanı sıra yeni yürüyüş yollarını kadınlarımızın ve kızlarımızın emrinde olacak” açıklamasını yaptı. Kadınlarımızın bisiklete binebileceği alanların yanı sıra pırıl pırıl denizin keyfini de çıkartabileceklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, “Dünyanın en güzel sahillerinin olduğu Kocaeli’de yaşamak, gerçekten büyük şans ve ayrılacaktır. Kadınımızın hayatını güzelleştirmek için çalışıyoruz. Geçen yıldan gördüğümüz eksiklikleri tamamlayarak, Kerpe Miço Koyunu kadınımızın ve kızlarımızın hizmetine bu yazda sunacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat