Özdilek

Turizm

Maşuküye'ye geldi,rotasız seyyah oldu

Yerel gezilerine Kartepe Maşukiye’den başlayan Mehmet Genç,Rotasız Seyyah oldu. Dünyayı dolaşarak, ilk kitabını çıkardı

2 Kasım 2016 Saat: 20:36
Maşuküye'ye geldi,rotasız seyyah oldu
Maşuküye'ye geldi,rotasız seyyah oldu

İlk amatör gezi programına Kartepe Maşukiye’den başlayan Fotoğrafçı Mehmet Genç, dünyaya açılan yolculuğuna Kocaeli’den başladı. Grup olarak doğa yürüyüşü yapmak için Maşukiye’ ye geziler planlayan Genç, dünyanın gezmeye değer olduğuna burada karar verdi. Plansız olarak çıktığı yola 40 ülke sığdırdı.

MAŞUKİYE’YE HAYRAN KALDI

Aslen Samsunlu olan Mehmet Genç İstanbul’da yaşamaya başladı. Yerelde ilk durağı olan Maşukiye’de arkadaş gruplarıyla amatör videolar çekti. Daha sonra dünyaya açılmaya karar veren Mehmet Genç, Rotasız Seyyah adıyla 230 bin sosyal medya takipçisinden aldığı destekle 40'in üzerinde ülke gezdi.

MARUBO’YA GİREN İLK TÜRK

Yerlileri ziyaret etmeyi seviyor. Amazondaki Marubo yerlilerini ziyaret etti ve bölgeye girme izni alan ilk Türk olarak kayıtlara geçti. Yardım sever kimliği ile bir çok yerli insanı mutlu eden Mehmet Genç, “Çok güzelsin demenin etkileri”, “Dünya gezi notları” gibi bir çok yayın paylaştı.

http://www.rotasizseyyah.com/

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat