Özdilek

Aşayiş

Maret'te yangın

Türkiye’nin et sektöründeki önemli kuruluşlarından Maret et ve et ürünleri üreten entegre et tesisleri fabrikasında amonyak tanklarında yangın çıktı.

5 Mart 2021 Saat: 12:21
Marette yangın
Maret'te yangın

Maret'te yangın

Kocaeli İGFA Yedincügün Haber Tuzla Tepeören Mahallesinde bulunan Maret et ürünleri fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangıda fabrikadan yaralı olarak çıkartılan bir işçi hastaneye kaldırıldı.

Yangın,gece saat 02.00 sularında Tuzla Tepeören’de bulunan Maret et ürünleri fabrikasında çıktı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen Tuzla, Orhanlı, Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli, Dudullu, Ataşahir ve Kadıköy itfaiyeleri yangına müdahale etti.2 işçi hayatını kaybetti.

Gece Vardiyasında bilinmeyen bir sebeple soğutma sistemlerinde kullanılan amonyak gazının bulunduğu tanklarda çıkan yangın itfaiyelerin uzun saatler süren çalışması ile söndürüldü. Üretim ve depolarda bulunan ürünlerin amonyak gazının sızıp sızmadığı henüz bilinmiyor. ve bu ürünlerin ne olacağı konusunda her hangi bir açıklama yapılmadı.

 

Yangın söndürme çalışmaları sırasında fabrikadan yaralı olarak çıkartılan bir işçinin sağlık müdahalesi için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Fabrikaya giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat