Özdilek

Spor

Maçı kaybetmemiz gerekiyordu

Halide Edip Adıvarspor karşısında tek golümüzü atan başarılı futbolcu Mert Yavuz “Bu yenilgiden güzel bir şekilde ders alacağız” dedi.

13 Şubat 2019 Saat: 20:53
Maçı kaybetmemiz gerekiyordu
Maçı kaybetmemiz gerekiyordu

Mert Yavuz, maçı kaybetmemiz gerekiyordu

 

Halide Edip Adıvarspor karşısında tek golümüzü atan başarılı futbolcu Mert Yavuz “Bu yenilgiden güzel bir şekilde ders alacağız” dedi

 

Kocaelispor'un başarılı futbolcusu Mert Yavuz yaptığı açıklamada, "İç saha maçlarında oyuna baskılı başlıyoruz. Bu maçta rakip bunu kırdı, onları tebrik ediyorum. Biz goller kaçırdık, onlar kontra atakla tehlikeli geldi. Alacağımız bir maçtı, en azından kaybetmemiz gerekiyordu. Hiçbir şey bitmiş değil, 13 maç var. Yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Bu yenilgiden güzel bir şekilde ders alacağız, inşallah iyi bir şekilde seneyi bitireceğiz.

 

Kalan maçlara bakacağız

Gol attıktan sonra maçı çevireceğimize çok inanmıştım. Topu tutup daha sakin olabilirdik. Bunu yapamadık. Nadir ama güzel goller attığımı düşünüyorum. Keşke bu golün karşılığı puan olsaydı anlamı olurdu. Moralimizi yüksek tutacağız. Bu haftayı unutmalıyız yoksa kötüye gidebilir. Erzincan'da zor maç olacak. Eksiklerimiz var, biz şampiyonluğa inandık. Başaracağız inşallah” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat