Özdilek

Sağlık

Lastik İş’ten hastanelere hasta başı monitörü bağışı

Lastik İş Sendikası, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde tedavi gören hastaların kullanımına sunulması için aldıkları 40 adet hasta başı monitörlerini gerçekleştirilen törenle il sağlık müdürlüğüne teslim

3 Mart 2021 Saat: 11:29
Lastik İş’ten hastanelere hasta başı monitörü bağışı
Lastik İş’ten hastanelere hasta başı monitörü bağışı

Lastik İş’ten hastanelere hasta başı monitörü bağışı

Lastik İş Sendikası, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde tedavi gören hastaların kullanımına sunulması için aldıkları 40 adet hasta başı monitörlerini gerçekleştirilen törenle il sağlık müdürlüğüne teslim etti.

Lastik-İş, sendikası, Kocaeli’de örgütlü olduğu Brisa, Goodyear, Pirelli, Prometeon fabrikalarının ortak katılımı ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde tedavi gören hastaların kullanımına sunulması için 40 adet hasta başı monitörü aldı. Yoğun bakımlar için önem arz eden monitörler törenle İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi. Teslim töreni Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan oteli TRYP By Wyndham’da gerçekleştirildi.

Katılım yoğun oldu

Programa Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Prometeon İnsan Kaynakları Müdürü Okan Vural Pirelli Otomobil Lastikleri İnsan Kaynakları Müdürü Frencesca Ballabene’nin yanı sıra Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Ahmet Sarıışık, Brisa İnsan Kaynakları Müdürü Murat Şahin, Goodyear İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Işık ile Lastik İş Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Ulusoy ve Alperen Şakacı katıldı.

“Lastik sektörüne teşekkür ederiz”

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan programın açılış konuşmasında, “Bir yılı aşkın bir süredir pandemi sürecindeyiz. Devletimiz ve sağlık personeli inanılmaz özveriyle bu aşamalara geldi. Hastanelerimize eskilere oranla çok daha iyi konumdalar. Lastik İş Sendikası ve firmaların öncülüğünde hastanelerin ihtiyaçlarını görecek hasta başı monitörlerini temin ettiler. Lastik sektörüne teşekkür ediyoruz. Hastaneler bu monitörlerle daha konforlu hizmet edecektir” dedi.

“Sağlık altyapımız yoğun bir efor sarf etti”

Sağlık alanındaki çalışmalarla da ilgili konuşan Pehlevan, “65 yaş üstüne aşılama büyük oranda tamamlanmış durumda. Normalleşmenin devam edebilmesi için aşırı hassas davranması lazım. Herkese görev düşüyor. Korona virüs hastalığına en çok 20- 40 yaş arasındaki grup yakalanıyor ama ölüm oranları 65 yaş üstünde fazla. Asla rehavete kapılmayalım. Ülke, il ve dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Kocaeli Türkiye’nin sanayi merkezidir, fabrikaları kapatamazsınız. Sağlık altyapımız yoğun bir efor sarf etti. Çok şükür olağanüstü bir durum yaşamadık” diye konuştu

“Birbirimize destek olmalıyız”

Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı da, “Fabrikalarımız duyarlılık gösterdi. Buradaki malzeme sayısı 30’un üzerinde ama bu gibi hadiselerde toplum olarak birbirimize destek olmalıyız. Bu moraldir. Bizler ayaktayız ve birbirimize destek oluyoruz. Bu destek bir farkındalık oluşturmalıdır. Bu hastalığı dayanışma duygusu içerisinde atlatacağız. Daha güzel günlerde hep beraber olacağız. Önemli olan dayanışma ruhunu yakalayabilmektir. Mesafeye, hijyene dikkat edeceğiz. Bu acı süreç içerisinde babamı kaybettim” diye konuştu.

 

 

.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat