Özdilek

Spor

Kurtuluş reçetesi açıklandı

Kocaelispor Kulübü adına düzenlenecek olan yardım kampanyası için düzenlenen basın toplantısı Vali Hüseyin Aksoy önderliğinde gerçekleşirken,

14 Ağustos 2018 Saat: 02:13
Kurtuluş reçetesi açıklandı
Kurtuluş reçetesi açıklandı

Yapılacak yardımlar için Ziraat Bankası E-5 İzmit Şubesi’nde bir yardım hesabı açıldığı açıklandı

Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda Vali Hüseyin Aksoy önderliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri M. Akif Yılmaz ile Emine Zeybek, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ile Haydar Akar, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KASKF Başkanı Murat Aydın, KOTO Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve Kocaelispor Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

150 miylonluk stat yapıldı

Kocaali Valisi Hüseyin Aksoy “Kentin bütün paydaşlarının bir araya geldiği toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’nin onuncu büyük şehri. Takımlarımızın arzu edilen noktada olmadığını biliyoruz. 150 milyon tutarında bir stat hizmete hazır hale getirildi. Bu statta daha üst liglerde müsabakalar oynanmasını hepimiz istiyoruz. İki kez Türkiye kupası kazanan Kocaelispor’un önemli başarılarıyla ilimizi en iyi şekilde temsil etmiş. Kocaelispor’un önemli borcunu Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla bu borcun önemli bir kısmı ödendi. Kalan borcun ödenmesi için bu toplantıyı düzenledik” dedi.

Yardım hesabı açıldı

Vali Hüseyin Aksoy “Kocaelispor’a yardım noktasında bir komite oluşturuldu. Yapılacak yardımlar için Ziraat Bankası E-5 İzmit Şubesi’nde bir yardım hesabı açıldı. Temel hedefimiz geniş kitlelere yayılarak destek boyutuna taşınması. Bu kampanyaya herkesin katılımıyla daha geniş bir kesime açılacak. Kocaelispor’un önümüzdeki dönemlerde yapacağı çalışmalara önemli katkı sağlayacaktır. Ekonomik durumu iyi olmayan 5 TL yardım yapan ile ekonomik durumu iyi olanın daha fazla yardım yapan bizim için aynıdır. Bu zorunlu değil, gönüllü bir yardım kampanyasıdır” ifadelerini kullandı.

Herkesin çorbada tuzu olsun

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz “Bu şehrin en değerli markası olduğuna inandığımız Kocaelispor’un durumundan rahatsızlık duyarak dört yıl önce arkadaşlarımla birlikte yola çıktık. Hala sıkıntılarımız var ama Türkiye’de en az borcu olan 10 kulüp içindeyiz. Önümüzdeki yıllarda ülke genelinde örnek gösterilecek kulüp olduk. Geldiğimiz noktanın değerini iyi bilmeliyiz. Geçmişte yapılan hatayı yapma lüksümüz yok. Kendi ayaklarında duran bir Kocaelispor hedefliyoruz. Akşamdan sabaha başarıyı bekleyen hiçbir yapıya değer vermeyeceğiz. Herkesin çorbada tuzu olmasını istiyoruz. Stadımız ülkedeki en iyi üç stattan birisi oldu. Türk futbolu mutlaka hak ettiği yere gelecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere bize destek olan tüm protokole, Körfez’e attığımız taşın dalgasını oluşturan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat