Özdilek

Siyaset

Küçükkaya o fotoğafı değerlendirdi

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya düzenlediği basın açıklamasında kentin gündeminde olan Mehmet Ümit Küçükkaya, Ali Haydar Konca ve Zekai Kahyaoğlu’nun birlikte yürüdüğü fotoğrafı değerlendirdi.

23 Haziran 2017 Saat: 17:52
Küçükkaya o fotoğafı değerlendirdi
Küçükkaya o fotoğafı değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya düzenlediği haftalık basın açıklaması ile gündeme ilişkin soruları cevapladı.  Parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Küçükkaya,” Kendimden yaşa büyük 2 ağabeyimle kola kola yürümekten onur duyuyorum.  Ama siyaseten de koluma ne Barzani’yi taktım ne Fetullah Gülen’i taktım ne de iktidar uğruna siyasi flörtlük yaptım” dedi.

Hazırlık yaptık

Küçükkaya,”   Dün akşam İzmit İlçe Örgütü olarak genel başkanımızın Ankara’dan İstanbul’a başlattığı adalet yürüyüşüne katıldık. Bu yürüyüşe katılmadan önce belli bir hazırlık yaptıktan sonra bu yürüyüşe katılmanın doğru olduğunu düşündük. Geçen hafta düzenlediğimiz toplantıda solun bütün renklerini,  MHP’li muhalif arkadaşları da misafir ettik. Onlar da düşüncelerini söyleyerek Türkiye’de ekmek kadar su kadar adaletinde insanlar tarafından ihtiyaç olduğunu belirtti” dedi.

Bu yürüyüş…

Biz de bu arkadaşlarımızın verdiği destek ile çok anlamlı bir şekilde yola çıktık. Çeşitli partilerin ve STK’ların olduğu bir yürüyüş gerçekleştirdik.  Hem Ali Haydar Konca’nın hem de Zekai Kahyaoğlu’nun orada olması toplumun hemen hemen her kesiminden bireyin adalete ihtiyaç duyulduğunun göstergesi oldu. Bu yürüyüş maalesef kentte çeşitli tartışmalara neden oldu. Sayın Kılıçdaroğlu bu yürüyüşü bir CHP Milletvekili içeri girdi diye yapmıyor. Bu yürüyüş şehitlerimiz için, kaçırılan öğretmenlerimiz için, KPSS’de istediği puanı almasına rağmen mülakatta elenen kardeşlerimiz için gerçekleştiriyor.

AKP Başbaşkanlığında ki Konca…

Dünkü fotoğrafta 6 milyon oy almış HDP’nin ilimizden milletvekili seçilmiş, kentimizin de uzun yıllar tanıdığı birini resmen yaftalayarak MHP’li ile HDP’li kola girdi haberleri yapıldı. Gerçek bölücülük bu zihniyeti bu zihniyettir. Ali Haydar Konca uzun yıllar İzmit’te ekmek yemiş, dara düşen herkese abilik yapmış önemli bir siyaset büyüyücüdür. AKP başbakanlığında ki hükümette bakanlık yapılırken Ali Haydar Konca şahsında HDP’ye hiçbir hakarette bulunmayan siyaset bilmişler bütün Ali Haydar Konca üzerinden bir tartışma yaratamazlar.

Koluma Barzaniyi takmadım

Zekai Kahyaoğlu hocamız bu kentte birçok öğrencinin öğretmenliğini yaptığı sevilen hatırı sayılır bir öğretmenimiz kentimizin çok değer verdiği önemli bir figürdür. Türkiye ve İzmit Ali Haydar Koncalar Zekai Kahyaoğlulları gibi birbirinden farklı düşünen siyasetçilerin kola kola girerek yürüttüğü bir siyaseti istemektedir.  Kendimden yaşa büyük 2 ağabeyime kola kola yürümekten onur duyuyorum.  Ama siyaseten de koluma ne Barzani’yi taktım ne Fetullah Gülen’i taktım ne de iktidar uğruna siyasi flörtlük yaptım.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat