Özdilek

Siyaset

Küçükkaya, Büyükşehir’e o köprüyü sordu

CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nda Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Arda Başaran’ın gazetecilerle tanışma toplantısında konuşan İzmit İlçe Başkanı Küçükkaya, “Büyükşehir, üç aylarda şarap ev

1 Nisan 2018 Saat: 08:48
Küçükkaya, Büyükşehir’e o köprüyü sordu
Küçükkaya, Büyükşehir’e o köprüyü sordu

Tanışma toplantısı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Arda Başaran, düzenlediği toplantıyla gazetecilerle tanıştı. Toplantıya, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Partide yoğun süreçten dolayı tanışma toplantısının yeni gerçekleştirilebildiğini belirten Başaran, “Partide Hacı Hasan Mahalle Temsilcisi olarak 4 yıl görev yaptım. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak için çalışacağız. Seçim sürecinde de en iyi şekilde yürütmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Üç aylarda şarap evi açmışlar Başaran’dan sonra konuşan İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ise Büyükşehir Belediyesi’nin Otogar yolunda bulunan köprünün atıl durumdaki haline dikkat çekti. Köprü altının adeta şarap evini andırdığını söyleyen Küçükkaya, “Büyükşehir Belediyesi bu mübarek üç aylarda şarap evi açmış. Buranın müdavimleri bile var. Bunun gibi durumlar için illa birisi öldüğünde mi önlem alacaklar? Biz halkımızdan aldığımız muhalefet görevini yerine getiriyoruz. Siyasetçilerin ‘halkın içindeyiz’ diye bir söylemi vardır. İşte burada da önemli olan nerede bulunduğunuzdur” diye konuştu.

Cevabını verin Küçükkaya, “Otogar mevkiindeki köprü altında adeta şarap evi açılmış. Müdavimleri de büyük gruplar halinde oraya gidiyormuş. Bütün gün İzmit sokaklarında olan iktidar partisi yetkililerine soruyoruz; bu yeri biliyorlar mıdır? Belki halka iç içe olmayı onları alkışlayanlarla birlikte gezmek olduğunu düşünebilirler. Biz buradan geçebiliyoruz ama çoluk çocuk, böyle hendek dolu bir yerden nasıl geçecek? Uyarı levhası da yok. İlla birinin mi ölmesi gerekiyor. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini bekliyoruz. Eğer yüreğiniz yetiyorsa bu izbeliğin cevabı verin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat