Özdilek

Ekonomi

KSMMMO Eğitimleri Hız Kesmiyor

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, TÜRMOB Eğitmeni Güler Güney’in ‘Gelir Vergisi Beyannamesinde Yol Haritası’ hakkında verdiği seminere ev sahipliği yaptı.

9 Mart 2018 Saat: 08:09
KSMMMO Eğitimleri Hız Kesmiyor
KSMMMO Eğitimleri Hız Kesmiyor

Kocaeli’nin en etkin odalarından biri olan Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) seminerlere devam ediyor. Türkiye Muhasebeciler Odası Birliği (TÜRMOB) Eğitmeni Güler Güney  ‘Gelir Vergisi Beyannamesinde Yol Haritası’ konulu seminerde önceki gün oda üyeleriyle bir araya geldi. Oda binasında yapılan seminere; KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Akbulut,  Taner Öner, Veysel Çelik, Muhasip Üye Sayit Aydın ve çok sayıda izleyici katılım gösterdi.

 

Bizim için çok önemli

Seminer öncesinde kürsüye gelen KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “Üyelerimize yönelik eğitim seminerlerimiz devam ediyor. Bizim meslekte her zaman kendinizi geliştirmeli ve yenilikleri ilk takip eden kişi olmalısınız. Lütfen odamızın düzenlediği eğitim ve seminerleri önemseyin. Ayrıca mesleğimiz adına çok önemli olan bir torba yasa mecliste görüşülüyor. Önemli değişiklikler bizleri bekliyor. Söz konusu torba yasa ile 3568 sayılı meslek yasamıza eklenen 8/A maddesi ile serbest muhasebeci mali müşavirlere de katma değer vergisi iadesi raporu düzenleme yetkisi verilmektedir. Bu bizim için çok önemlidir. Tasarıda, serbest muhasebeci mali müşavirler beyannamesini imzaladıkları mükellefler hakkında KDV iadesi raporu düzenleyebileceklerdir. Umarız torba yasa istediğimiz şekilde geçer” şeklinde konuştu.

 

Gelir vergisi beyannamesi anlatıldı

Gökmen’ in konuşmasının ardından TÜRMOB Eğitmeni Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Güler Güney, oda üyelerine yönelik “Gelir Vergisi Beyannamesinde Yol Haritası” konulu seminer verdi.   Gerçekleştirilen seminerde, Eğitmen Güler Güney, gelirin unsurları, kazancın tespitinde özellikli konular, indirimler istisnalar ve muafiyetler, yıllık beyan ve toplama yapılmayan haller ve özelgeler ışığında gelir vergisinde özellikli haller konuları hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Etiketler: Fikret Gökmen,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat