Özdilek

Spor

Kristine Anigwe İzmit Belediyespor’da

İzmit Belediyespor kadın basketbol takımı, Kristine Anigwe’yi transfer etti

17 Aralık 2019 Saat: 17:16
Kristine Anigwe İzmit Belediyespor’da
Kristine Anigwe İzmit Belediyespor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde başarıyla mücadele eden İzmit Belediyespor kadın basketbol takımı, pivot oyuncusu Avery Talbert ile yollarını ayırırken yerine aynı pozisyonda oynayan 22 yaşındaki Kristine Anigwe’yi transfer etti.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde başarıyla mücadele eden İzmit Belediyespor kadın basketbol takımında pivot değişikliğine gidildi. Pivot olarak oynayan AveryTalbert takımdan ayrılırken, 22 yaşında ve  1.96 boyundaki Kristine Anigwe transfer edildi.

33 yaşındaki Avery Talbert ile karşılıklı olarak yollar ayrılırken 33 yaşındaki Talbert, Çankaya Üniversitesi kadın basketbol takımına transfer oldu. Talbert gibi pivot pozisyonunda oynayan İzmit Belediyespor kadın basketbol takımının yeni transferi Kristine Anigwe, Amerika’da Dallas Wings forması giyiyordu. Anigwe ile kadrosunu güçlendiren İzmit Belediyespor’un yeni transferinin Cumartesi günü saat 18.00’de İzmit’te oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasına yetişmesi bekleniyor.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat