Özdilek

Kültür/Sanat

Köstebekgiller Özdilek’te

"Köstebekgiller-Perili Orman’ın filminin davamı olan "Köstebekgiller 2-Gölgenin Tılsımı" filminin galası Özdilek Alışveriş Merkezinde yapıldı.

1 Şubat 2016 Saat: 11:39
Köstebekgiller Özdilek’te
Köstebekgiller Özdilek’te

İlk filmleri Köstebekgiller-Perili Orman ile başarılı bir gişeye ulaşan film ikincisi ile de bu iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Yapımcılığını Arzum Film Animasyon'un, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği filmin Özdilek AVM Cinetime Sinemalarında büyük bir galaya imza attı.

  Ali Nuri Türkoğlu, Yiğit Ege Yazar ve Asena Keskinci ile izleyicileri buluşturan Özdilek Alışveriş Merkezi hem çocuklara hem de ailelerine eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşattı. Animasyon karakterler Boyo, Süslü, Kösteban, Köstepem, Köstosun, Cici, Ko¨ston ve Ko¨stoy’da gelmesiyle daha da eğlenceli hale geldi.

Özdilek Alışveriş Merkezi’nin etkinlikleri ile Yarıyıl tatillerine hareketli ve eğlenceli bir başlangıç yapan çocuklar bu gala ile güzel bir deneyim yaşadılar. 31 Ocak Pazar günü gerçekleşen gala 17:15’te fotoğraf çekimi ve söyleşi ile başladı. Ardından da çocuklar, başrol oyuncuları ile birlikte filmi izleme fırsatı buldu. Çocuk izleyicilerin ve ailelerinin yoğun ilgisi ile gerçekleşen etkinlik sonunda katılımcıların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Ayrıca Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Fatih Şeremet’ ten aldığımız bilgiler dâhilinde Özdilek Alışveriş Merkezinde kampanya ve etkinlikler hız kesmeden devam edecek. Şubat ayı süresince Özdilek Cinetıme sinemalarında hafta içi normal sinema bileti 6 TL olacak, eminiz tüm sinemaseverler bu haberden çok memnun kalacaklar.

Özdilek Alışveriş Merkezinde önümüzdeki hafta sonu etkinliklerinde çocuk tiyatrosu gösteri yapacak ardından 13 Şubatta Merve Özbey imza günü ve mini konseri olacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
vacit çelik 29.01.2016 21:58
IŞIKLAR İÇİNDE UYU YÜREĞİ OKYANUS GÜZEL İNSAN Sen ki aydınlık beynin ve okyanus yüreğin ile bir can, tüm hücreleri ile örnek bir insandın. Bilime, kültür ve sanata,çağdaş-laik eğitime yürekten bağlı... TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKLARI İÇİN kardeşçe - barış içinde bir arada ve özgürce yaşam ve ileri demokratik bir düzen ve Tam bağımsız bir vatan sevdalısı olarak kimliğinle seni sevgi ve saygı ile anacağız .. Bir ekmeği, kızıl karanfili ve sevdalıyı öper gibi daha bir tek yürek olur gibi gibi bir tohumu toprağa eker gibi kalbimize ve bilincimize ektik ve kızıl ışık ve sınırsız sevgimizle uğurluyoruz seni güneşe...
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat