Özdilek

Spor

Körfez pisti’nde Galip Atar fırtınası

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 4. ayağı Cumartesi günü koşulan sıralama turları ile başladı

1 Ekim 2018 Saat: 23:42
Körfez pisti’nde Galip Atar fırtınası
Körfez pisti’nde Galip Atar fırtınası

Galip Atar’dan körfez’de çifte birincilik

Türkiye Pist Şampiyonası’nın Körfez Yarış Pisti’nde organize edilen 4. ayak yarışlarında Galip Atar fırtınası esti. BMW Z4 GT3 ile maxi grupta yer alan Atar, sıralama turlarında en iyi zamanı yaparak başladığı haftasonunda her iki yarışı da kazanarak şampiyonluk için önemli puanlar elde etti.

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 4. ayağı Cumartesi günü koşulan sıralama turları ile başladı. Galip Atar, 42.743 derecesiyle en hızlı tur zamanına imza atarak Pazar günü ilk sıradan start alma hakkı elde etti. Whey Protein Tazelen desteğiyle yarışan Atar, baştan sonra lider götürdüğü yarışta birinciliğin sahibi oldu. İlk yarışın en hızlı 6 pilotunun ters sıralama ile start aldığı günün ikinci yarışında Galip Atar, 6. sıradan start aldı. Henüz ikinci turun başında liderliği alan milli sporcu, bu yarışta da podyumun en üst basamağında yer aldı. Sıralama turlarındaki en iyi zamanın ardından çifte zafer ile toplam 23 puanı hanesine yazdıran Atar, bu başarısı ile Türkiye Şampiyonluğu hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Türkiye Pist Şampiyonası, 23-25 Kasım tarihlerinde Yunanistan’ın Serres Pisti’nde organize edilecek 5. ve 6. ayak yarışları ile son bulacak.

 

Etiketler: Galip Atar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat