Özdilek

Spor

Körfez’in yol haritasını STK’larımızla çiziyoruz

STK temsilcilerinin ziyaretinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “STK’larımız talep ve önerileri bizler için önemli. Daha güzel bir Körfez’i planlarken, yol haritamızı sizlerden gelen talep ve önerilerle çiziyoruz” ded

24 Temmuz 2018 Saat: 13:43
Körfez’in yol haritasını STK’larımızla çiziyoruz
Körfez’in yol haritasını STK’larımızla çiziyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, STK temsilcilerini makamında ağırladı. Başkan Baran’ın ilk ziyaretçileri; Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Kocaeli Bilim Kültür Sanat Derneği Başkanı Recep Özcan ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu oldu. Karşılıklı görüş alışverişin de bulunduğu ziyarette, dernek yöneticileri faaliyetleri hakkında Başkan İsmail Baran’a bilgiler aktardı.

Ziyaretçilerini ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Körfez’de hayata geçirilen projeler hakkında dernek üyelerine kısa bir sunumda bulundu. Başkan İsmail Baran daha sonra Körfez Vanlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Kurulu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Abdurrahman Kurulu, çalışmalar hakkında Başkan Baran’a bilgiler verdi.

Önerileriniz bizler için önemli

“Her yıl artan bir nüfusa sahibiz” diyen Başkan İsmail Baran da “Bu orantıyla Körfez’de yatırımları hayata geçiriyoruz. 4 yılda 400 milyon liralık yatırımı hayata geçirdik. Her sene Körfez’in güzelleşmesi ve gelişmesi adına adımlar atıyoruz. Tabi bunu tek başımıza yapmıyoruz. STK’larımız bizim gözümüz kulağımız gibi. Sizlerin talep ve önerileri bizlere yol gösteriyor. O yüzden sizlere verdiğimiz önem gerçekten fazla” ifadelerini kullandı.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat