Özdilek

Siyaset

Körfez’in emektar kadınları unutulmadı

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

9 Mart 2018 Saat: 15:58
Körfez’in emektar kadınları unutulmadı
Körfez’in emektar kadınları unutulmadı

Şehit annesinin kadınlar gününü kutladılar AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt,2016 Yılında Kayseri’de menfur terör saldırısında şehit düşen Abdülsamet ÖZEN'in annesi Hayriye ÖZEN’e, ilçe başkan yardımcıları, mahalle muhtarı ve mahalle başkanı ile birlikte ziyarette bulundu. Başkan Şener Söğüt;” Körfezli Şehidimiz Abdülsamet evladımızın bizlere emaneti olan Hayriye ablamızı bu anlamlı günde ziyaret etmek istedik. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, tüm kadınlarımızın her zaman destekçisi ve yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim“ şeklinde konuştu. Anne Hayriye Özen İlçe Başkanı Şener Söğüt’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Körfez anaokuluna ziyaret

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri, Yeniyalı Mahallesi’nde hizmet veren Körfez Anaokuluna ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Şener Söğüt’e mahalle muhtarı ve mahalle başkanı da eşlik etti. Başkan Söğüt ve beraberindekiler bayan öğretmenlerin ve okul çalışanlarının 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladılar. Körfez’in emektar öğretmenleri ziyaretten dolayı Başkan Söğüt ve ilçe yöneticilerine teşekkür ettiler.

Ak kadınlara karanfilli kutlama

AK Parti Körfez ilçe Başkanı Şener Söğüt, eşi Hatice Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran ile birlikte, AK Parti teşkilatlarının baş tacı olan AK Kadınların haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılım sağladılar. Başkanlar Söğüt ve Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle vefakâr, fedakâr ve cefakâr AK Kadınların gününü kutlayarak kadın kolları teşkilatına karanfil takdim ettiler. AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve ilçe yöneticileri, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat