Özdilek

Aşayiş

Körfez İlçe'de başarılı uygulama

Kocaeli Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğünde toplanan personeller, hazırlıklarını tamamladıktan sonra İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, uygulama hakkında bilgiler verdi.

14 Ekim 2017 Saat: 18:12
Kocaeli Körfez İlçede başarılı uygulama
Körfez İlçe'de başarılı uygulama

Kaan Yıkılmaz amaçlarının halkı rahatsız etmek değil güven vermek olduğunu ve görev yapacak polislerin buna dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Ardından uygulamaya başlandı.Körfez İlçede gerçekleştirilen uygulamada, umuma açık yerler, açık alanlar, sahil kesimleri, önemli noktalar ve parklar da üst araması, araç içi aramalar, belge kontrolleri ve kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan geniş çaplı asayiş uygulamasına, 146 polis, 8 zabıta memuru ve 3 toplum sağlık memuru katıldı.Uygulama esnasında Tütünçiftlik sahilde yapılan bir araç kontrolünde 4.6 gram esrar, tartmakta kullanılan hassas terazi ele geçirildi. Bu olayla ilgili şahıs gözaltına alındı. bin 414 şahıs ve 227 aracın sorgulandığı uygulamada 13 araca 8 bin 881 lira para cezası yazıldı, 2 araç trafikten men edildi. Yapılan kimlik kontrollerinde aranması olan 2 kişi ve yoklama kaçağı 4 kişi yakalandı. Uygulamada, 20 umuma açık yer, 6 dernek lokali kontrol edildi ve 4 dernek lokaline tutanak tutuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat