Özdilek

Güncel

Köken, Ruhsat Dağıttı

Kandıra Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü tarafından verilen iş yeri ruhsatlarını işletme sahiplerine takdim eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, esnafların yanında olduğunu hissettirdi.

16 Aralık 2017 Saat: 07:38
Köken, Ruhsat Dağıttı
Köken, Ruhsat Dağıttı

 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, esnaflara destek olmayı sürdürüyor. Kandıra Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün yaptığı çalışmaların ardından Başkan Köken, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarını sahiplerine bizzat teslim etti.

Kandıra Belediyesi olarak esnaflarımızın, genç girişimci kardeşlerimizin yanında olup, Kandıra’mız için onlarla birlikte yürüyeceğiz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 23 iş yeri ruhsatını düzenlenen törenle esnaflara verdi.

 İlçe sınırlarında açılan her yeni iş yerinin yeni istihdam olduğunu vurgulayan Başkan Ünal Köken, girişimci olan tüm hemşehrilerimizi bu yönde desteklediğimi de ifade etmek istiyorum. Özellikle gençlerimizin meslek edinme ve çabalama adına gösterdikleri çalışma azmi ve cesaretlerini takdir ediyorum. Ülkemizin güzel yarınlara kavuşmasında onlara büyük görevler düşüyor. Unutulmamalıdır ki bayrağı teslim alacak olan gençlerimizdir. Genç kardeşlerimizin de bu anlamda başarılar diliyorum dedi.

Ruhsatlarını alan vatandaşlara yeni iş yerlerinde bereketli kazançlar dilemeyi ihmal etmeyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ruhsat dağıtım töreninin ardından esnaflarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat