Özdilek

Spor

Kocaelispor’da Cizrespor mesaisi

3.Lig 3.Grupta mücadele eden Kocaelispor deplasmanda karşılaşacağı Cizrespor maçı öncesinde teknik patron Galip Gündoğdu önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor

31 Ekim 2018 Saat: 20:39
Kocaelispor’da Cizrespor mesaisi
Kocaelispor’da Cizrespor mesaisi

 Kocaelispor’da Cizrespor mesaisi  

Kocaelispor Pazar günü karşılaşacağı Cizrespor mesaisini teknik direktör Galip Gündoğdu önderilğinde sürdürüyor. Kadir Öge sakatlığı nedeni ile takımdan ayrı çalışırken Sinan Pektemek’in dizinden MR çekildiği için antrenmana katılmadı. Antrenmanda yeşil siyahlı futbolcular düz koşu ve tempolu koşularla yaklaşık bir buçuk saat boyunca çalıştılar. 

Kadir ve murat iyi

Kocaelispor’da tedavisi süren Kadir Öge’nin Cizre deplasmanında oynayıp oynayamayacağına maç günü karar verilecek. Kadir’in Bayburt maçına yetişmesine kesing özüyle bakılıyor. Sinan Pektemek’in ise çekilen MR göre durumuna karar verilecek. Diyarbekirspor maçında sakatlanan Murat Başak’ın ise önemli bir şeyinin olmadığı öğrenildi.

Sağduyu çağrısı

Kocaelispor teknik direktörü Galip Gündoğdu “Diyarbekir maçını unuttuk.  O maç artık geride kaldı. Cizre deplasmanı öncesinde geçmişte olanlar orada kalır. Bugün biz farklı bir maça çıkacağız. İki tarafı sağduyuya çağırıyorum. Rakibimizi iyi analiz ettik. Maç günü futbolcularımız gereken mücadeleyi vereceklerdir. Suni çim sahada oynayacağımız için çalışmalarımızı bu yönde yapacağız” dedi.

Hedef 27 puan

Galip Gündoğdu açıklamasının devamında “Gençler bizlere ışık verirse takımda bazı dokunuşlar yapabiliriz. Eleştiriler yapılacak ama bizde varda mı oynatmadık diye sorarız. Geçtiğimiz sezon hedefimiz kümede kalmaktı. İlk devreyi minimum 27 puanla tamamlamamız İkinci devre için bir şey söylemiyorum. İkinci devre her takım için daha zor olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat