Özdilek

Spor

Kocaelispor’a Başkan morali

Kocaelispor’un Samsunspor maçı öncesi son antrenmanı ziyaret eden Başkan Büyükakın, takıma moral verdi

28 Ağustos 2021 Saat: 22:41
Kocaelispor’a Başkan morali
Kocaelispor’a Başkan morali

Kocaelispor’a Başkan morali

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Samsunspor ile zorlu bir maçta karşı karşıya gelecek Kocaelispor'u antrenmanda ziyaret ederek başarılar diledi. Samsunspor maçında yeşil siyahlı ekibe güvendiğini ve ilk galibiyeti alacaklarına inandığını belirten bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Siz değerli futbolcularımızın profesyonel olduğunuzu biliyoruz. Ama başarılı olan profesyonellerin bir yanında da amatör ruh taşıması gerektiğine de inanıyoruz. Ruh olmadan hiçbir başarıda gelmiyor. Sadece çalışmak başarıyı getirmiyor. Kendinizi bir maça fiziksel olarak hazırlayabilirsiniz ancak bir tarafta ruh ve başarı içinde inanç olmalıdır.” dedi.

“On beş senelik bir plan yapmasını istemiştik”

Körfez Brunga Tesisleri'nde, Kocaelispor Kulübü Başkan Engin Koyun ve yöneticilerinde hazır bulunduğu birliktelikte, önce tesisleri gezen ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yenileme çalışmalarını yerinde gören Başkan Büyükakın, antrenman sahasında Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve futbolcularla bir araya geldi. “Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi Kocaelispor tarihi ve büyük bir kulüptür” diyerek yeşil siyahlı futbolculara duygularını ifaden Başkan Büyükakın, “Süper Ligde bile Kocaelispor taraftarının takımını sahiplendiği kulüp sayısı çok azdır. Kıymetli Hocamızla hastaneye yatmadan önce bir araya geldiğimizde kendisine, bu şehre on beş senelik bir plan yapmasını istemiştik. Bu takım bir gün geldiğinde Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıracak bir sistemi hayal etmesini istemiştik. Bunun için de tesis ve altyapı konusunda her şeyi hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat