Özdilek

Aşayiş

Kocaeli'de kayıp kadının öldürüldüğü iddiası

Kocaelide kayıp kadının öldürüldüğü iddiası Kentte 7 yıl önce kaybolan kadını öldürdüğü iddia edilen kardeşi gözaltına alındı KOCAELİ (AA) - Kocaelinin Çayırova ilçesinde, 7 yıl önce kaybolan ablasını öldürdüğü id

4 Şubat 2019 Saat: 02:01
Kocaelide kayıp kadının öldürüldüğü iddiası
Kocaeli'de kayıp kadının öldürüldüğü iddiası
Kocaeli'de kayıp kadının öldürüldüğü iddiası
Kentte 7 yıl önce kaybolan kadını öldürdüğü iddia edilen kardeşi gözaltına alındı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, 7 yıl önce kaybolan ablasını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, 7 yıl önce kaybolan annesi S.O'nun (34) bulunması için bir televizyon programına katılan S.A. (17), annesinin en son dayısı M.O'nun (30) evinde görüldüğü iddiasıyla Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ihbarda bulundu.

Genç kızın ihbarının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, S.O'nun kaybolduğu gün kardeşi M.O'nun evinde olduğunu tespit etti.

Ekipler, düzenlenen operasyonla cinayet şüphelisi M.O. ile babası H.O. ve eski eşi M.G'yi gözaltına aldı. H.O. ve M.G. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken M.O. ise Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

M.O'nun emniyetteki ifadesinde, olay gecesi kardeşi S.O'nun eve sarhoş geldiğini, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını, bu sırada sertçe ittiği ablasının başını duvara çarpıp öldüğünü iddia ettiği öğrenildi.

Şüphelinin, daha sonra bir süre evin arkasındaki derenin kenarında sakladığı ablasının cesedini, Gebze Cumaköy'deki ormanlık alanda çalıların arasına bıraktığını söylediği belirtildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat