Özdilek

Siyaset

İhsanoğlu 19 Temmuz’da Kent meydanında…

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Tatar ve beraberindekiler, hem çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediler hem de 19 Temmuz’da Gebze’ye gelecek olan İhsanoğlu’nun yapacağı toplantıya davet ettiler.

16 Temmuz 2014 Saat: 13:59
İhsanoğlu 19 Temmuz’da Kent meydanında…
İhsanoğlu 19 Temmuz’da Kent meydanında…

Tatar, sendika ve odaları davet etti

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, İlçe Başkan yardımcıları Avukat Recep Dursun ve Serdar Tüze, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve Yönetim Kurulu üyesi Nilda Ekşi ile birlikte demokratik kitle örgütlerine tura çıktı.

Belli bir program dahilinde Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Tatar ve beraberindekiler, hem çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediler hem de 19 Temmuz’da Gebze’ye gelecek olan İhsanoğlu’nun yapacağı toplantıya davet ettiler.

CHP Heyeti Birleşik Metal -İş Sendikası’da Şube Sekreteri  Ali,   Kristal-İş  Sendikası Şube Başkanı Orhan Koç,  Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Süleyman Akyüz,  Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Şerafettin Koç,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Ali Güler  ile  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya’yı ziyaret ederek hem destek istedi hem toplantıya davet etti.

HERKESİ KUCAKLAYACAK ADAY

CHP, MHP ve diğer siyasi partiler ortak adayları olmasına rağmen ayrı ayrı programlar kapsamında ve bir çok koldan destek çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu kapsamda demokratik kitle örgütlerinin kapısını çalan CHP heyeti adına konuşan Tatar, “ İhsanoğlu, kendisinin ilan ettiği gibi  ne siyasi bir partinin ne de bir siyasi görüşün adayıdır.  Ülkenin ve herkesin adayı,  herkesi kucaklayacak  bir adaydır. Ülkede Cumhuriyet, demokrasi ve laikliğe sahip çıkma adına hareket etmektedir. Ötekileştirme, insanları kutuplara bölme, demokrasi, insan hakları ve özgürlükleri kişisel hırslara kurban etme adına hareket etmemektedir. Birleştirici bir rol oynamak istemektedir. Ülkenin ihtiyacı olan da budur zaten. Bu yüzden, herkesin destek vermesi lazım. Herkesin kafasında bir aday, görüşlerine tamı tamına uyan bir kişi beklentisi olabilir. Buna saygı duyarız. Ancak,  ülkemiz için, demokrasi için İhsanoğlu’nun yanında durulmalı”dedi.

İHSANOĞLU 19 TEMMUZ’DA TOPLANTI YAPACAK

Tatar, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 19 Temmuz’da, Kent Meydanı’nda saat 14.00’de vatandaşlarla buluşacağını, kendisi, görüşleri ve hedeflerine ilişkin soruları yanıtlayacağını da ifade ederek, sendika ve oda başkanlarını bu toplantıya davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat