Özdilek

Güncel

Kız kaçırma kavgası: 2 ölü 2 yaralı

İzmit son günlerde arka arkaya mahalle kavgalarına bağlı cinayetlerle sarsıldı. Cuma gecesi Kozluk Mahallesi’nde yaşanan olayların ardından dün gece de Kireçocakları mevkiinde iki ailenin fertleri kız kaçırma meselesinden birbirine girdi

15 Eylül 2014 Saat: 17:45
Kız kaçırma kavgası: 2 ölü 2 yaralı
Kız kaçırma kavgası: 2 ölü 2 yaralı

Polisten ve mahalle sakinlerinden alınan bilgilere göre olaylar şöyle gelişti:  Tavşantepe Mahallesi Kumlu Sokak’ta oturan Ercan Şencan’ın, henüz reşit olmayan kızı bir süre önce evlenme vaadiyle kaçırılmıştı. Ancak kızın babası sert tepki gösterdi. Sağlam ailesi, kaçırdıkları kızı baba evine geri getirdi. Ancak aynı kızı bu kez Ersin G. isimli başka bir şahıs kaçırdı. Bu olay üzerine Sadettin Sağlam(38), ağabeyi Sezgin Sağlam(40) ve kuzenleri Ertaç Sağlam(25), gece saat 22.30 sıralarında hesap sormak için Ercan Şencan7ın evine geldiler.

Polisten alınan bilgiye göre,  Sağlam ailesi ile kaçırılan kızın babası arasında evin önünde münakaşa başladı. Daha sonra kavgaya dönüştü.  Ev sahibi Ercan Şencan, bıçakla yaralanınca, can havliyle evden tüfeğini alıp, ateşledi. Tüfekle vurulan Sadettin, Sezgin ve Ertaç Sağlam,  minibüsle Konak Hastanesi’ne getirildi.  Bıçakla yaralanan Ercan Şencan da Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Sadettin Sağlam ve Ertaç Sağlam kurtarılamadı.

Olaylarda hayatını kaybeden evli, iki çocuk babası Sadettin sağlam(38) ile kuzeni,  iki çocuk babası Ertaç Sağlam(25)  Tavşantepe’de toprağa verilecek. Yaralanan Sezgin Sağlam(40)  Konak Hastanesi’nde, aynı zamanda cinayet zanlısı olan Ercan Şencan Kocaeli devlet Hastanesi’nde tedavi görüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat