Özdilek

Güncel

Kandıralı Kuzu Hollanda’da vekil

Kandıralı Tunahan Kuzu Hollanda Parlamentosunda Sosyal Demokrat Partinin milletvekili.

13 Ağustos 2014 Saat: 17:35
Kandıralı Kuzu Hollanda’da vekil
Kandıralı Kuzu Hollanda’da vekil

Kandıra Goncaaydın Omerli Köyü’nden 1978 yılında Hollanda’ya işçi olarak giden Cevdet Kuzu’nun 1981 yılında doğan oğlu Tunahan Kuzu, Hollanda Parlamentosunda iktidar partisinin milletvekili olarak görev yapıyor. Roterdam Erasmus Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tunahan Kuzu Türkçe ile birlikte 5 dil biliyor.

 

ARASTA PARK’TA BULUŞTULAR

2012 yılında seçilen ve Hollanda Parlamentosunda iktidar partisinin vekili olarak görev yapan Tunahan Kuzu ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Recep Yıldız, Abdullah Köktürk, Murat Özer, Adem Arı ve Prof. Dr. Vahit İmamoğlu Yahya Kaptan Arasta Park’ta biraraya geldi. Tunahan Kuzu’nun çocukları ve babası Cevdet Kuzu da toplantıda hazır bulundu.

 

KANDIRALILARIN GURURU

Kahve Dünyasında gerçekleşen toplantıda konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün; “Kandıralı bir kardeşimiz olan Tunahan Kuzu’nun Hollanda Parlamentosunda Sosyal Demokrat Parti Milletvekili olması bizleri gururlandırmıştır. Başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum.” dedi.

 

KANDIRALILAR KİTABI

Başkan Erdoğan Görgün ve Abdullah Köktürk birlikte, 28 Mart 2012 – 25 Mart 2014 tarihleri arasındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği faaliyetlerine yer veren binlerce gazete ve internet sitesi haberi arasından seçilen kupür fotokopilerinden ve siteye gönderilen yazılardan meydana gelen 288 sayfadan ibaret “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –7” kitabını Tunahan Kuzu’ya takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat