Özdilek

Ekonomi

Medıa Markt İş Ortaklarıyla, Düzenlediği İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Avrupa’nın bir numaralı elektronik market zinciri Media Markt, Swissotel Günaydın Restoran’da düzenlediği iftar yemeğinde iş ortaklarıyla bir araya geldi.

15 Temmuz 2015 Saat: 00:47
Medıa Markt İş Ortaklarıyla, Düzenlediği İftar Yemeğinde Biraraya Geldi
Medıa Markt İş Ortaklarıyla, Düzenlediği İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Ev sahipliğini Media Markt CEO’su Peter Leisten, CPO’su Sadi Açıkalın ve Media Markt’ın üst düzey yöneticilerinin yaptığı yemek, geniş katılımla gerçekleşti.

Media Markt, Türkiye’nin önde gelen yerli ve yabancı ürün tedarikçisi iş ortaklarıyla Swissotel Günaydın Restoran’da düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

Geniş katılımın olduğu yemekte iş ortaklarına seslenen Media Markt CPO’su Sadi Açıkalın: “2007’den bu yana faaliyet gösterdiğimiz Türkiye'de, hep birlikte çok çalışarak, büyük başarılar kaydettik ve pazarın üzerinde büyüme gösterdik. Türkiye’de yatırım planlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.Media Markt olarak, Media-Saturn Holding bünyesindeki ülkeler içerisinde bir ilke imza atarak bir süre önce, Ankara’da tüketicilerimize daha da yaklaştığımız yeni konseptteki ilk küçük metrekareli mağazamızı hizmete açtık. Önümüzdeki dönemde yeni mağazalarımızı  da art arda hizmete sunacağız. Siz değerli iş ortaklarımıza; birlikte büyümeye devam ederken ve yeni başarılara doğru koşarken, tüm bu süreçte yanımızda olduğunuz ve verdiğiniz destek için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat