Özdilek

Güncel

Peynire dokundu, darp edildi!

Kahvaltılık ürünler satan Peynirci Baba’dan peynir tatmak isteyen Nihat Özakbulut, işyerinde çalışan bir kişi tarafından darp edildi.

25 Haziran 2014 Saat: 13:59
Peynire dokundu, darp edildi!
Peynire dokundu, darp edildi!

Olay iddialara göre şöyle meydana geldi; İzmit Bekirdere’de oturan, Büyükşehir Belediyesi’nden emekli, evli ve 2 çocuk babası olan Nihat Özakbulut isimli vatandaş, önceki sabah kahvaltılık malzeme almak için Bekirdere’de bulunan Peynirci Baba’ya gitti. Özakbulut, reyondaki peynirden almadan önce tatmak istedi. Peyniri tadarak denemek isteyen Nihat Özakbulut, reyon görevlisinin hışmına uğradı, tartışma çıktı. Özakbulut, bunun üzerine eşiyle birlikte dükkandan ayrıldı. Peynirci Baba’da çalışan kişi Özakbulut’u takip edip tenhada kıstırdı ve sokak ortasında darp etti. Saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, işten de atıldı. Yüzünde ve vücudunun farklı yerlerinde darp izleri olan Nihat Özakbulut, hem firmadan, hem de işyerinde çalışan saldırgandan şikayetçi olacağını söyledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat