Özdilek

Siyaset

Arpacı: Köylü görmezden geliniyor

MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı, gerçekleştirdi basın açıklamasıyla, Kocaeli’nin sanayi kenti olarak gösterildiğini ve köylünün görmezden gelindiğini belirterek “Sanayiciye uygulanan teşvik ve yardımların onda biri köylü

24 Eylül 2014 Saat: 17:46
Arpacı: Köylü görmezden geliniyor
Arpacı: Köylü görmezden geliniyor

MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı partisinin il binasında düzenlediği basın açıklaması ile Kocaeli’nin sanayi kenti olarak gösterildiğini, köylünün görmezden gelindiğini ve yoksulluğa mahkum edildiğini belirtti. Ayrıca Arpacı, “Köyde yaşayan gençler 850 lira asgari ücretle, karın tokluğuna zenginlerin fabrikalarında çoğu zaman taşeron yanında çalışmaya mecbur edilmiştir” ifadelerini kullandı.


UCUZ İŞÇİ POLİTİKASI
AKP hükümetinin Kocaeli’yi sadece sanayi kenti olarak gösterdiğini belirten Arpacı, “Bunun sebebi zengin fabrikatörlere para babalarına ucuz işçi temin edebilme politikasıdır. Sanayiciye uygulanan teşvik ve yardımların onda birini köylü ve çiftçiye sağlansa köylü çok daha iyi bir duruma gelecek ve köyden kente genç nüfus göçü yaşanmayacaktır” ifadelerini kullandı.


KÖYLÜ İLGİ İSTİYOR
Seçim öncesi dönemlerde siyasilerin, köy konağı, salıncak ve çocuk parkı yaptığına değinen Arpacı,“Tarım ve hayvancılığı teşvik eden uygulamaları devreye soksalar köylünün zaten geliri artacak ve kendi köyünün ihtiyaçlarını kendisi karşılayacaktır. Milletin efendisi olan köylünün siyasetçilerin sadakasına ihtiyacı yoktur. Sanayiciye gösterilen ilgi ve destekten az miktarda istemektedir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat