Özdilek

Güncel

"Öldürmeyen Allah Öldürmüyor"

Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD) Başkanı Bahri Odabaş’a dün elektrik çarpılması sonucunda tedavi altına alınmıştı.

19 Aralık 2014 Saat: 10:20
"Öldürmeyen Allah Öldürmüyor"
"Öldürmeyen Allah Öldürmüyor"

Tedavi sonucunda taburcu olan Bahri Odbaş, çarpıci açıklamalarına devam ett.

 Allaha şükür 6 saatlik müşaheden sonra acilden çıktım.ellerimin yanık tedavisi devam edecek.Sorumluluğunu üstlendiğim insanların tehlike yaşamamaması için tereddüt etmeden risk alarak sedaşın açık bıraktığı 3 panonun ikisinin kapağını kapattım,üçüncüsünün kabloları ve şarteli dışarıya sarkık ve bir bölümü sökük olduğu için panonun içine sokup kapağı kapatmaya çalışırken bomba gibi patlama oldu.

Sedaşa sık sık yaptığı bu ihmaller nedeni ile Avukatıma talimat verdim yasal işlemler başlatıldı gerekli ceza ve tazminat davaları açılacak.
Biz insanlardan aldığımız görev ve yetkiyi böyle canımızı ortaya koyarak sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıp ölümle burun buruna gelmişken kendisi için de hayatını tehlikeye atan bir insana iktidar partsinin il Başkanı Sayın Mahmut Civeleğin yaptığı yorumu aklımın almayacağı bir şekilde öğrenmiş bulunuyorum.
Bir insana yakışmayan bu talihsiz yorumları insanların takdirine bırakıyorum,kendisine de insanlıktan nasibini almasını diliyorum.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat