Özdilek

Güncel

Modül Çelik’te feci ölüm

Körfez’de faaliyet gösteren Modül Çelik Fabrikası’nda bıçak bileme taşının patlaması sonucu meydana gelen iş kazasında bir işçi yaşamını yitirdi.

26 Ekim 2014 Saat: 14:54
Modül Çelik’te feci ölüm
Modül Çelik’te feci ölüm

Körfez Güney Mahallesi’nde faaliyet gösteren Modül Çelik Fabrikası’nda meydana gelen iş kazasında bir işçi yaşamını yitirdi. Alınan bilgilere göre; Yaklaşık 2 senedir fabrikada işçi olarak çalışan Fevzi Çebi (45), elektrikli bileme taşında çalıştığı esnada taş aniden patladı. Patlama sonucu fırlayan parçalar ise Çebi’ye isabet etti. İş arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollere Fevzi Çebi’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alan yakınları da olay yerine geldi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı inceleme işlemlerinin ardından Fevzi Çebi’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Fevzi Çebi’nin cenazes yarın toprağa verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat