Özdilek

Güncel

Özdilek’ te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Özdilek Alışveriş Merkezi’ nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Misafirleri Gazilerdi

30 Ağustos 2015 Saat: 18:54
Özdilek’ te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları
Özdilek’ te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı şehrimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kocaeli’ nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ilk defa yeni valilik binasında yapıldı. Bir çok kurum, kuruluş ve vatandaşlar törene katıldı. Törenlerin baş misafirleri gazilerimiz tören merasiminin ardından Özdilek Alışveriş Merkezinin Misafiri olarak alışveriş merkezinde ağırlandılar. Özdilek Alışveriş Merkezi tarafından törenden alınan Muharip Gaziler Derneği Üyeleri Alışveriş Merkezini dolaşarak herkese bayrak dağıttı ardından Restoranda yemek yediler. Özdilek Alışveriş Merkezi nin yemek davetine Muharip Gaziler Derneği başkanı Yunus Coşkun, İbrahim Erel, İbrahim Gökdemir, İsmail Aköz, Mustafa Gürüş, Selahattin Koyun, Salih Ateş, Necati Kaplan, Seyfettin Karadeniz, Cevdet Kanma, Salih Aydın, Ömer Yıldırım, Rıfat İnci, Halil Halis, Nurettin Recep Sağlık, Cemil Topdemir, Erdal Coşkun, Arzu Coşkun, Şeyda Ateş, Zeynel Yarma, Yaşar Gümüş, Celal Akyıldız, Avni Yarma, Ayşe Yarma, Ali Paşa Ay, Enver Ören katıldı. Misafirler ile Özdilek Alışveriş Merkezi yöneticilerinden Mehmet Akduman ve Çağrı Kasap yakından ilgilenerek Dernek üyelerine hediyeler vererek bu anlamlı günün anısına fotoğraf çekildiler.

DSC_0048 (Medium).JPG görüntüleniyor

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusunu Çocuklar Doyasıya Yaşadı

 

Özdilek Alışveriş Merkezi 30 Ağustos Zafer Bayramında Çocukları da unutmadı. Çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi, Özdilek Alışveriş Merkezi girişinde tüm misafirler bayraklarla karşılandı herkese bayrak dağıtıldı. Bütün gün Yüz boyama balon ve Bayrak dağıtımı yapıldı. Çocuklara özel sihirbaz gösterisi düzenlendindi. Yarışmalar yapıldı birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı. Ayrıca bayrama özel bir çok üründe indirim, oyuncaklarda bir alana bir bedava kampanyası düzenlendi. Özdilek Alışveriş merkezinde bu hafta sonu hem çocuklar hem aileler unutulmaz anlar yaşadı.

 DSC_0131 (Medium).JPG görüntüleniyor

 

Özdilek Holding Hakkında;

Özdilek, 1971 yılında; iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle, havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da kurulmuştur. Bugün 6 bin 500 çalışan ile, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi,  günlük 40 ton pamuk ipliği üretimi gerçekleştirilirken, 9 alışveriş merkezi (Bursa Merkez, Bursa Geçit, Afyon, Kocaeli, İzmir, Yalova, Antalya, İstanbul ve Eskişehir), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, İnegöl, Gemlik, Gürsu), 3 Departmanlı Mağaza ( Vialand AVM, Torium AVM, Mall of İstanbul AVM), 45 ev tekstili mağazası ile alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılık sektöründe de hizmet vermektedir. 2013 yılında holding olan Özdilek; üretim, alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılığın yanı sıra turizm-otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat