Özdilek

Siyaset

Haydar Akar, Gürcistan’a Gidiyor

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Pazartesi ve Salı günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bazı Milletvekillerinin yer aldığı heyet ile beraber, Gürcistan'a gidiyor.

4 Mayıs 2014 Saat: 00:09
Haydar Akar, Gürcistan’a Gidiyor
Haydar Akar, Gürcistan’a Gidiyor

Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili’nin daveti üzerine Gürcistan'a yapılacak olan resmi bir ziyaret de bulunacak. Heyetin 6 Mayıs'ta Tiflis’te Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanlarının katılımıyla Üçlü Zirve düzenleneceği belirtilirken, ayrıca bu kapsamda 6 Mayıs günü Türk ve Gürcü işadamlarının iştirakiyle İş Forumu da düzenleneği belirtildi.

Ziyaretin, Gürcistan’la stratejik ortaklık seviyesindeki ilişkilerin her alanda daha ileri seviyelere taşınmasına imkan sağlayacağı, ayrıca Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan arasında bölgesel düzeyde yürütülen işbirliği projelerinin en üst düzeyde ele alınmasına vesile olacağı belirtildi. Heyet yapılacak olan temaslarını  Çarşamba günü tamamlayarak yurda dönüş yapacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat