Özdilek

Güncel

Üniversitelilerden “Sana Oyuncak Getirdim” projesine destek

Gönüllü üniversite öğrencileri engelli ve muhtaç aile çocukları için, oyuncakları ayrıştırarak dağıtıma hazırlıyor

15 Nisan 2015 Saat: 22:22
Üniversitelilerden “Sana Oyuncak Getirdim” projesine destek
Üniversitelilerden “Sana Oyuncak Getirdim” projesine destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından 2015 yılı başında başlatılan “Sana Oyuncak Getirdim” isimli sosyal sorumluluk projesine, üniversite öğrencileri de katkıda bulunuyor. Proje kapsamında Kocaeli’ndeki alışveriş merkezleri ve ilköğretim okullarında toplanan oyuncakların, gönüllü üniversite öğrencileri tarafından temizlikleri yapılıyor. Öğrenciler ayrıca yaşa ve cinsiyete göre oyuncakları sınıflandırıp paketliyor.

 

BİZLERİ MOTİVE EDİYOR

Üniversite öğrencileri örnek bir sosyal projede yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, ”Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bizler için burada olmak, böyle faydalı bir projeye katkı sunmak çok keyifli. Aynı zamanda uygulamalı bir eğitim. Burada olmaktan mutluyuz, derslerimizden kalan zamanlarımızı bu tür faaliyetlerle değerlendirmemiz bizleri motive ediyor” dedi.

 

BİNLERCE OYUNCAK TOPLANDI

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de paydaş olduğu projeye Kocaeli halkı alışveriş merkezlerinde, ilköğretim öğrencileri de okullarındaki oyuncak kutularına kullanmadıkları veya yeni aldıkları oyuncakları atarak katılıyor. Yeni başlayan bir proje olmasına rağmen şimdiden binlerce oyuncak toplandı.

 

ENGELLİ VE MUHTAÇ ÇOCUKLARA

Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Engelliler ve Yaşlılar Birimi tarafından yürütülen oyuncak toplama kampanyasında toplanan oyuncaklar, Kocaeli’de yaşayan engelli ve muhtaç ailelerin çocuklarına dağıtılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat