Özdilek

Güncel

Eski milli buz hokeyi oyuncusu kendini astı

Bir dönem Kağıtspor’da buz hokeyi oynayan ve yeni sezon öncesi Ankara’ya transfer olan 22 yaşındaki Duygucan Uzunali, evinde kendisini iple asarak intihar etti. Genç sporcunun kız arkadaşı ile sorunlarının olduğu öne sürüldü.

24 Eylül 2014 Saat: 18:01
Eski milli buz hokeyi oyuncusu kendini astı
Eski milli buz hokeyi oyuncusu kendini astı

İzmit’te önceki gün bir intihar olayı daha yaşandı. Şirintepe Mahallesi Ahududu Sokak Güvenlikçiler Sitesi’nde ikamet eden Duygucan Uzunali (22) isimli şahsı telefonla arayan annesi Aynur Uzunali, uzun süre cevap alamayınca eve gelerek kontrol etmek istedi. Eve giren anne oğlunu ipte asılı vaziyette bulunca sinir krizleri geçirdi.

 

OTOPSİ YAPILDI

Annenin seslerini duyan komşular durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Uzunali’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Duygucan Uzunali’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

 

KOÜ ÖĞRENCİSİ

Şirintepe’de çay ocağı işleten Enver ve ev hanımı Aynur Uzunali çiftinin üç çocuğunda biri olan Duygucan Uzunali'nin Kocaeli Üniversitesi BESYO öğrencisi olduğu öğrenildi. Uzun yıllar Kağıtspor Buz Hokey Takımda oynayan Uzunali, geçtiğimiz yıl Ankara'da bir takıma transfer olduğu belirtildi.

 

MEKTUP BIRAKTI

Duygucan Uzunali’nin neden intihar ettiği henüz net olarak bilinemezken, geride bir mektup bıraktığı, kız arkadaşı ve ailesiyle olan sorunları nedeniyle intihar ettiği iddia edildi. Uzunali’nin cenazesi Kuruçeşme Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy Mezarlığı’na defnedildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat