Özdilek

Siyaset

Utkan Güneş Kartepe Köylerinde

CHP 8. Sıra Milletvekili adayı Utkan GÜNEŞ Kartepe’in köylerini gezerek CHP’ye destek istedi.

22 Ekim 2015 Saat: 14:21
Utkan Güneş Kartepe Köylerinde
Utkan Güneş Kartepe Köylerinde

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Güneş’de bu program kapsamında Kartepenin Eşme, ve Avluburun Köyleri’nde yurttaşlarla bir araya gelerek ‘işte çalışma budur’ dedirtti.

“AYAK BASMADIK KÖY BIRAKMAYACAĞIZ”

CHP Kartepe ilçe programı kapsamında Eşme Esnafı ve Avluburun Köyleri’ni ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Güneş, her gittiği köyde vatandaşlarla sohbet etti. CHP’nin parti projelerini akıcı bir dille anlatan Güneş, “Taşeronu bitireceğimizi, asgari ücret üzerindeki vergi yükünü kaldıracağımızı, çiftçiye üretimde kullandığı mazotu 1.8 liraya vereceğimizi, asgari ücreti 1.500 TL’ye yükselteceğimizi anlatmak için Kartepenin köylerini gezeceğiz. Emekliye de hem intibak hem de Ramazan ve Kurban bayramlarında iki ikramiye maaş vereceğimizi de anlatıyoruz. Sizlerden destek bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

‘’CHP PROJELERİNDE SAMİMİ’’

Avluburun Köyünde incelemelerde bulunan Güneş 2019 Yılında Büyükşehir yasasının uygulamaya gireceğini ve güzelim bu baba topraklarınızı vergi sisteminin ağırlaştırılmasıyla ödeyemez hale getirilerek her yıl Topraklarınızı satmak durumu ile karşı karşıya kalacağınızı bilmenizi isterim. Siz siz olun İlk tokatı 7 Haziran seçimlerinde vurduğunuz AKP iktidarına 1 Kasım da da vuracağınızdan ve Tarihin Tozlu sayfalarına göndereceğinizden hiç Şüphem yok ifadelerinde bulundu. Bunun üzerine Avluburun Köyünde oturan İsmet amca ise’’ 7 Haziran seçimlerinde tüm halkımız neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz daha düne kadar Emekliye zam yaparsak Ekonomimiz çöker diyenler şimdi kalkmışlar zam yapacaklarından bahseder oldular. Ülkemizi ne duruma getirdiklerini görüyoruz.  Suskunluğumuza sandıkta son vereceğiz, bizler kimlerin projelerinin samimi kimlerin ise taklitçi davrandıklarını biliyoruz’’ ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat