Özdilek

Siyaset

Mazbatayı Almadan, Saluğu Pazarda Aldı

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, henüz mazbatasını almadan soluğu Cumartesi Pazarı’nda alarak Pazar esnafını ziyaret etti.

14 Haziran 2015 Saat: 12:52
Mazbatayı Almadan, Saluğu Pazarda Aldı
Mazbatayı Almadan, Saluğu Pazarda Aldı

Seçim çalışmalarının bir kısmını pazarlarda yürüten ve Kocaeli’de gittiği her pazarda Pazar esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisini gören CHP’li Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, soluğu yine pazarda aldı. Bekirpaşa bölgesinde kurulu bulunan Cumartesi Pazarı’nı ziyaret eden Hürriyet, “Milletvekili adayı iken de sizden biriydim, şimdi de sizin yanınızdayım, sonra da yanınızda olmaya devam edeceğim” diyerek Pazar esnafının teveccühünü kazandı.

“YANIMIZA UĞRAMAZLARDI”

CHP Genel Merkezi tarafından birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilerek bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fatma Kaplan Hürriyet, seçim süreci boyunca da gayretli çalışmasıyla yurttaşlar tarafından takdir topladı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe dolaşarak programlara katılan ve halk ile yüz yüze temaslarda bulunan Hürriyet, bu çalışmaların önemli ayağını oluşturan pazarlarda gerek pazar esnafı, gerekse pazar yapan vatandaşlardan destek istemişti. Seçim sonuçlarına göre Kocaeli Milletvekili olmaya hak kazanan Hürriyet henüz mazbatasını almadan soluğu Bekirpaşa bölgesine bulunan Cumartesi Pazarı’nda aldı. Karşılarına daha önce milletvekili adayı olarak çıkan Fatma Kaplan Hürriyet’i görerek şaşıran Pazar esnafı, “Seçimlerden önce adaylar yanımıza gelirdi, seçilince ise bizi unuturlardı, yanımıza uğramazlardı. Şimdi sizi karşımızda gördüğümüz için çok şaşırdık, ama bir o kadar da mutlu olduk” dedi.  Pazar esnafıyla konuşan Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Ben halkın, yani sizlerin arasından çıkan biriyim. Halkın içinden çıkıp da sizleri unutmam demek, geçmişime de hakaret etmek olur. Elbette sizlerin yanına gelip sorunlarınızı dinleyeceğim. Nasıl dün destek istemek için geldiysem, bugün de sorunlarınızı dinlemek için aranız da olmam çok doğal “dedi.     

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat