Özdilek

Ekonomi

KEMDER, haftaya

Kocaeli Emlakçılar Derneği’nin(KEMDER) bugün yapılması gereken olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için haftaya ertelendi.

23 Eylül 2014 Saat: 16:29
KEMDER, haftaya
KEMDER, haftaya

Genel kurul, 30 Eylül Salı günü 12.00-17.00 saatleri arasında Sivil toplum Merkezi’nde çoğunluğa bakılmaksızın yerine getirilecek. 415 üyenin oy kullanma hakkının olduğu KEMDER’in genel kurulunda mevcut başkan Alpay Hacıoğlu ile Metin Çizer, başkanlık için yarışacak.

Dernek binasında kongre hazırlıklarını değerlendiren KEMDER Başkanı Alpay Hacıoğlu, “Yönetimde eksik olduğumuz düşündük, onun haricinde diğer kadromuz devam ediyor. Oda olma sürecini tamamlamak adına ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu hedefimize daha hızlı ulaşmak adına daha hızlı ve güçlü bir ekiple yolumuza devam etmeye karar verdik. Bu yüzden Gebze ve Körfez’de n de yönetim kuruluna arkadaşlarımızı listemize aldık. Birlikte çalışmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat