Özdilek

Siyaset

Başiskele CHP, yeni yerinde

Cumhuriyet Halk Partisi Başiskele İlçe Örgütü, 17 Aralık 2008’den bu yana D-130 üzerinde bulunduğu yerinden, Kent Merkezi olarak belirlenen ve başta kaymakamlık ve belediye hizmet binaları inşaatlarının sürdüğü Serdar Mahallesi Yavuz

25 Kasım 2014 Saat: 15:04
Başiskele CHP, yeni yerinde
Başiskele CHP, yeni yerinde

İlçe Başkanı İrfan Keskin, bu değişiklikle ilgili olarak; “2008’den bu yana kullanılan ve sadece bir salondan oluşan binamız partimizin artan yoğunluğuna karşılık veremez hale gelmişti. 

Partimizin saygın büyüklerinin maddi desteği ile baştan aşağı yenilediğimiz ve başkan, kadın kolları, gençlik kolları ve sekreterlik için birer oda, yaklaşık 45 m2 bir toplantı salonu ve bir mutfağımızın bulunduğu yeni hizmet binamızda Cumhuriyet Halik Partisi altı ok bayrağını daha bir kararlılık ve inançla Başiskele’de dalgalandıracağız.

Yeni binamıza geleli henüz iki gün olmasına karşın partililerimizin sıcak ilgisi bizleri sevindiriyor ve umutlandırıyor.

Uzun zamandır boş ve birçok eksiği olan yeni hizmet binamızı kısa sürede başta İl başkanımız Yalçın Kuşkan olmak üzere bölgemizde ikamet eden saygın partililerimizin katkılarıyla düzenledik” dedi.

Başiskele CHP İlçe Örgütü, yeni hizmet binası için önümüzdeki günlerde görkemli bir açılış yapacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat