Özdilek

Siyaset

EMO kocaeli şubesinden saldırıya tepki

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle Türkiye, yeniden faili meçhullerin gündeme geldiği bir ülke haline gelmiştir.

30 Kasım 2015 Saat: 23:08
EMO kocaeli şubesinden saldırıya tepki
EMO kocaeli şubesinden saldırıya tepki

Tahir Elçi`nin katledilmesi ve ardından yapılan açıklamalar, inceleme yapmak üzere olay yerine giden Savcı ve heyetin güvenliğinin sağlanamaması, olay yerinde inceleme yapılamaması, Tahir Elçi`nin eşi Türkan Elçi`ye yönelik tehditler ve tehdit yapanın polis çıkması, tüm toplumun üzerine karabasan gibi çökmüştür.

Adalet, barış, eşitlik ve özgürlük için mücadele eden Tahir Elçi`nin acısını içimizde hissediyoruz. Başta Tahir Elçi`nin ailesi olmak üzere, Diyarbakır Barosu ve tüm hukuk camiasına ve Türkiye`ye başsağlığı diliyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz.

Tahir Elçi cinayetinin faili meçhul kalmaması için başta yetkililer olmak üzere, kamuoyunu bu cinayetin aydınlatılması için soruşturmanın takipçisi olmaya çağırıyoruz. Katliamlara, faili meçhullere, basını susturma girişimlerine, "haber yazdıkları" için gazetecilerin hapse atılmalarına, tüm baskı ve zorbalıklara karşı emek ve demokrasi güçleri korkmayacak ve direnecektir. Faşist yönetime geçit verilmeyecektir.

 

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI  KOCAELİ ŞUBESİ 8. DÖNEM YÖNETİM KURULU  30 KASIM 2015

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat