Özdilek

Çevre

İzmit’teki Çöp Konteynırları Yeraltına Alınacak

Kocaeli’nin birçok ilçesinde çöp konteynırları yer altına alınması uygulanırken, İzmit belediyesinde bu çalışma henüz yeni başladı.

18 Haziran 2015 Saat: 16:46
İzmit’teki Çöp Konteynırları Yeraltına Alınacak
İzmit’teki Çöp Konteynırları Yeraltına Alınacak

İzmit belediyesi  İzmit’teki çöp konteynırlarının yer altına alınması çalışmalarında sona gelindi. İlk etapta, şehir merkezinde 90 noktadaki çöp konteynırının yeraltına alınmasının planlandığı öğrenildi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çöp konteynırlarının yer altına alınması planlanan yerlerde incelemelerde bulundu. Temizlik İşleri’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir’den projenin son durumu hakkında bilgi aldı. . Başkan Doğan, yeni uygulamayla ilgili esnaflara ve vatandaşlara sohbet ederek bilgi verdi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
mert 06.07.2015 21:49
AKP her şeye Hakim olma sevdası ile bulaştığı her şeyi berbat etti,bir zamanlar MARSİAD tarafından organize edilip binlece insanı samimi duygularla bir araya ngetiren İFTAR ÇADIRLARINI berbat ettiği gibi KENT BAYRAMLAŞMASINI da berbat etti Odabaşı ve arkadaşlarını kutluyorum bu dik duruşu devam ettirdikleri için.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat