Özdilek

Siyaset

Sarıbay'dan Nöbet Değişimi

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva’nın il başkanlığı görevinden istifa etmesinin hemen ardından Genel Merkez tarafından il başkanlığı görevine eski İl başkanlarından Av. Cengiz Sarıbay’ın atandığı il binasında devir teslimde Sar

5 Ekim 2015 Saat: 16:45
Sarıbay'dan Nöbet Değişimi
Sarıbay'dan Nöbet Değişimi

CHP Genel Merkez tarafından il başkanlığına atanan Av. Cengiz Sarıbay, il binasına gelerek görevi eski İl başkanı Cihat Altunyuva’dan devraldı. İl binasında gerçekleşen devir teslim töreninin yeni başkan Av. Cengiz Sarıbay ile eski Başkan Cihat Altunyuva birlikte basın açıklaması yaptı.

GENEL BAŞKAN İSTEDİ

CHP İl başkanlığına atanan Av. Cengiz Sarıbay, “Değerli arkadaşlar yaklaşan genel seçimlerle ilgili çalışmalar devam ederken Cihat Altunyuva’nın görevden ayrılması ve genel başkanımızın görevi üstlenmem konusunda beni araması üzerine bu onurlu görevi kabul ettim. Bu partinin her zaman neferi olduğumu her fırsatta söylüyorum. Bu partide kapıcılık dahil her görevi seve seve yaparım. Bu partide onur duyacağım, aileme miras olarak bırakacağım çeşitli görevlerde de bulundum. 3, 4 gün içinde yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızı açıklayacağım. Henüz kimseyi yönetim kurulu için aramadım. Dünden itibaren göreve atanacağım yazısının geleceği bilgisi vardı” dedi.

“YENİ YÜZLER OLSUN İSTİYORUM”

Sarıbay, “İstifa eden diğer arkadaşlar da bu partinin birer üyesidir. Bu değişiklik bir formalitedir. Bir mahsur teşkil etmez” dedi. Yeni oluşturacağı yönetim için bu bir seçim yönetim kurulu olacak diyen Sarıbay, “Oy kaygısıyla bir yönetim oluşturmayacağım. İzmit’in yüzü olacak, bu yönetim bu işi yapar dedirtecek bir yönetim olması için uğraşacağım. Daha önce çalıştığım ve bu yönetimden her hangi bir kişi olsun istemiyorum. Yeni yüzler olsun istiyorum. Her yere aday olabilecek arkadaşları bu partiye kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"PARTİMİN NEFERİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Cengiz Sarıbay’ın ardından kısa bir açıklama yapan eski İl Başkanı Cihat Altunyuva, “Bu sabah 11.00 da görevden istifa ettiğimi açıkladım. Kentimizin, partimizin önemli isimlerinden Cengiz Sarıbay’a bu görevi devretmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bundan sonrada partimin bir neferi olarak çalışacağım. Üzerime düşen tüm görevleri yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Başkanımız Cengiz Sarıbay’a başarılar diliyorum." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat