Özdilek

Güncel

Arslanbey OSB Başkan’ından, Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ'u makamında ağırladı.

18 Eylül 2016 Saat: 16:48
Arslanbey OSB Başkan’ından, Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’e Ziyaret
Arslanbey OSB Başkan’ından, Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’e Ziyaret

Yapılan ziyarette, hem ülke genelinde hem de Kartepe özelinde, ekonomik istikrarın önemini vurgulanırken, alınacak önlem ve ticari hayatı geliştirecek politikalar konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.   Kartepe’de faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarımızın, ilçemiz ve kentimiz için çok önemli bir konumda olduğunu hatırlatan Başkan Üzülmez, ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini ve bu süreç içinde sanayicilerimize, ülke ekonomimizin istikrarı için çok iş düştüğünü belirtti.  Ülkede istikrarın, gelişme ve refahı arttıracağını belirten Başkan Üzülmez; “Biliyorsunuz ki hükümetimizin 2023 hedeflerine ulaşmak için iş adamlarımızın önemi çok büyük. Ülkemizi ve ilçemizi kalkındırabilmek için hep beraber el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz ." dedi.

Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ ise sanayiciler olarak yatırım ve kalkınma faaliyetlerine devam edeceklerini belirterek,  her zaman yerel yönetim anlamında desteğini esirgemeyen, sanayicinin ve esnafın sorunları ile yakından ilgilenen Başkan Üzülmez’ e  sürekli işbirliği için teşekkürlerini sundu.

Bizde kocaelihaberci.com olarak Arslanbey OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e bu çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat