Özdilek

Eğitim

Darıca Seymen Öğrencilerinden Mamma Mia müzikalı

Seymen Koleji Darıca Ayşe Seymen Kampüsü Ortaokul öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından İngilizce olarak sahneye konulan Mamma Mia Müzikalinde öğrenciler performansları ile Profosyonel oyunculara taş çıkarttılar.

27 Mayıs 2016 Saat: 09:29
Darıca Seymen Öğrencilerinden Mamma Mia müzikalı
Darıca Seymen Öğrencilerinden Mamma Mia müzikalı

170 ŞEHİRDE 30 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

İlk gösterimi 1999 yılında yapılan 170’i aşkın şehirde 30 milyondan fazla izleyicinin izlediği Sinema filmi ve dizi film uyarlamaları da yapılan ve tüm müzikleri ABBA Grubunun şarkıları ile hazırlanan Mamma Mia müziklalini ortaokul öğrencilerinden oluşan Drama Kulübü,İngilizce öğretmenleri eşliğinde sahneleyerek izleyenlerden tam not aldı.

Evlenmek üzere olan Sophie’nin nikahından önce babasının kim olduğunun öğrenmeye çalışmasının anlatıldığı neşeli bir Akdeniz öyküsü olan Mamma Mia Müzikali ile izleyenleri büyüleyen öğrenciler performansları sonrasında izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

GENİŞ KATILIM

Programa Seymen Eğitim kurumları Kurucu temsilcisi Hamiyet satı,Dış ilişkiler sorumlusu Yüksel Ercan, Çayırova Belediye  başkan yardımcısı Mustafa Malkoç, Okul aile birliği Başkanı Aylin Acak ve Okul yöneticileri katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat