Özdilek

Siyaset

Kaplan: Çıtayı yükselteceğinize inancımız sonsuz

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya zyarette bulunan Mehmet Hilal Kaplan, “Çıtayı biraz daha yükselteceğinize inancım sonsuz” dedi.

24 Eylül 2014 Saat: 17:55
Kaplan: Çıtayı yükselteceğinize inancımız sonsuz
Kaplan: Çıtayı yükselteceğinize inancımız sonsuz

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan dün görevine yeni başlayan İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette eski İzmit İlçe Başkanı Alpaslan Seymen de yer aldı. Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Küçükkaya’ya görevinde başarılar dilerken Küçükkaya da ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.


‘AVANTAJ GENÇ OLUŞU’

Küçükkaya’ya hayırlı olsun dileyen Mehmet Hilal Kaplan, “Çıtayı biraz daha yükselteceğinize inancım sonsuz. Eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın en başarılı ilçe başkanlarından biri olduğunu düşünüyorum. Sizin avantajınız daha genç oluşunuz. Ne zaman katkı sunmamızı istediğin bir şey olursa seve seve katkı sunacağımızı bilmenizi istiyorum. Genç birilerinin de bunu başarabileceği algısını oluşturmak için sizin üstünüze düşen görevi sonuna kadar yapacağınıza inanıyorum” dedi.

 

‘YEMEK DÜZENLEYECEĞİZ’

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getiren Mehmet Ümit Küçükkaya ise “Yaklaşık 20 yıllık bir geçmişim var. Birlikte ciddi mesailer verdik. Selman Bey gerçekten başarılı bir ilçe başkanıydı. Cumartesi günü Imperial Park Otel’de  eski il ve ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, mahalle temsilcileri ve sizleri de davet edip bir yemek düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.


‘2015 İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Küçükkaya, “Bu yemekte sizlere de teşekkür edeceğiz. Bizim partide son dönemlerde bazı kelimeler çok az kullanıldı. Bir teşekkür ederim demek bile çok görüldü” diye konuştu. Bundan sonra vereceğimiz bütün yemekler ya sokakta, ya mahallede olacak diyen Küçükkaya, “Bundan sonra 2015 genel seçimler için çalışmalara başlayacağız. Bir fazla milletvekili çıkarabilmek için bu partide artık sadece olumlu şeylerin konuşulması gerekiyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat