Özdilek

Ekonomi

Alstom enerji çözümlerini ICCI 2014’te sunuyor

Alstom, 24-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen enerji ve çevreci teknoloji sistemleri fuar ve konferansı ICCI’ de çözümlerini sunmak üzere 9. Salon G101 no’lu stantta hazır bulunacak.

18 Nisan 2014 Saat: 13:18
Alstom enerji çözümlerini ICCI 2014’te sunuyor
Alstom enerji çözümlerini ICCI 2014’te sunuyor

Alstom; termal enerji, yenilenebilir enerji ve enerji iletimi ile ilgili geniş yelpazedeki ürün sistem ve ekipmanlarını sunacak. Üç gün sürecek ICCI fuarı sırasında ziyaretçiler, enerji üretimi ve iletimindeki Grup’un son teknolojileri hakkında Alstom uzmanlarından bilgi alabilecek.

Enerji üretim santralleri ve hava kalitesi kontrol sistemlerinin yanı sıra, çevre dostu yenilikçi teknolojiler (CO2 emisyonlarının azaltılması, kirletici emisyonlarının giderilmesi) konusunda da dünya lideri olan Alstom, tüm enerji kaynaklarına yönelik (kömür, gaz, nükleer, fuel-oil, hidroelektrik, rüzgar) entegre çözümler sunuyor.

 

Hidro, Rüzgar, Jeotermal ve Gel-Git enerjisinin dahil olduğu geniş kapsamlı yenilenebilir enerji üretimindeki son gelişmelerin yanı sıra kömür enerji santrallerindeki son teknoloji çözümlerini anlatacak olan Alstom, standa gelen ziyaretçileri ayrıca enerji iletimi sektörü hakkında da bilgilendirerek ve bu alandaki anahtar teslim trafo merkezleri, yüksek gerilim ürün ve servis çözümleri hakkındaki güncel gelişmeleri paylaşacak. 

 

ICCI konferans programı kapsamında, 24 Nisan Perşembe günü düzenlenecek Oturum 2’de Alstom Ar-Ge Program Müdürü Thierry Pourchot, “Kömür Santrallerinde  Temiz ve Yüksek Verimlilikte Enerji Üretimi” konulu bir sunum yapacak.  “Kömür Santralleri ve Endüstride Baca Gazı Arıtma Teknolojileri” konulu bir diğer sunum, Alstom Hava Kalitesi Kontrol Sistemleri Pazarlama ve Ürün Müdürü Jorgen Grubbstrom tarafından 25 Nisan Cuma günü Oturum 14’de sunulacak. Konferans programındaki son Alstom sunumu ise 26 Nisan Cuma günü Oturum 24’de Alstom İş Geliştirme Müdürü Yasin Kasırga tarafından yapılacak “Hidroelektrik ve Termik Santrallerde Yenilikçi Servis ve Rehabilitasyon Çözümleri” konulu sunum olacak.

 

 

Alstom Türkiye Hakkında 

Türkiye'de 1950'li yıllarda faaliyet göstermeye başlayan Alstom, Türkiye'nin enerji ve ulaşım altyapısına önemli katkılar sağlamıştır.  Grubun, geniş bir yelpazeye yayılmış yakıtları kapsayan enerji santralleri referansları arasında; 320 MW gücündeki Çan Linyit Santrali, 1.340 MW gücündeki Afşin Elbistan A Linyit Santrali, 1.120 MW güce sahip Trakya (Hamitabat) Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali bulunmaktadır. Alstom, ülkenin en büyük hidroelektrik santrali olan Atatürk Barajı dahil olmak üzere, Türkiye'nin kurulu güç üretim kapasitesinin %50'sinde

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat