Özdilek

Güncel

Kocaeli Bayrama Temiz Giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yolları temizleyerek bayrama hazırladı

22 Eylül 2015 Saat: 23:26
Kocaeli Bayrama Temiz Giriyor
Kocaeli Bayrama Temiz Giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe Ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü Temizlik İşleri Şefliği ekiplerince Kocaeli genelinde bayram temizliği yapıldı. Kentteki yolları da elden geçiren temizlik ekipleri; 11 adet yol süpürme aracı, 1 adet bariyer yıkama aracı, 1 adet arozöz, 4 adet kum temizleme aracı ve 120 personelle yolarda bayram temizliği için hummalı bir çalışma yaptı.

 

700 KİLOMETRE YOL SÜPÜRÜLDÜ

Vatandaşların daha güvenli seyahat edebilmeleri için D-100 ve D-130 karayollarının orta refüj ve yol kenarlarında yol temizleme çalışmaları yapıldı. Bütün ana arterlerde temizlik çalışması 24 saat aralıksız olarak devam ediyor. Yol süpürme araçlarıyla günde ortalama 700 kilometre yol süpürüldü. Yol kenarı ve orta refüjlerde temizlik personelleri ile ortalama 10 kilometrelik temizlik çalışması yapıldı. Kocaeli genelinde köprülü ve ışıklı kavşaklar, tüneller, toplu taşıma durakları düzenli olarak temizlendi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat